Cicle: DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS” 7 i 9 d’abril: Antiviral antiVIH als avis com a preventiu a les residències?

CONTINGUT DE LA SESSIÓ DEL 7 I 9 D’ABRIL DE 2020 A CONTINUACIÓ:

¿ANTIVIRAL ANTI-VIH PER ALS AVIS

COM A PREVENTIU EN LES RESIDÈNCIES?

 

LEER ESTA ENTRADA EN CASTELLANO EN PDF

 

Benvolgut,

 

Et convido

 

1) A difondre i a participar:

Llegiu, si us plau, ¿Quimioteràpia als avis com a preventiu?

La conclusió principal és “Em sembla clar que cal aplicar immediatament una MORATÒRIA en l’administració del Darunavir com a mínim fins que Janssen, la companyia belga fabricant, consideri que és eficaç i segur”.

No té cap sentit donar Darunavir com a preventiu perquè oficialment s’afirmi que “és un antiviral eficaç contra el (((mai aïllat))) VIH perquè ‘torna indetectable la càrrega viral de VIH’, i suposem que també actuarà contra la COVID-19 ja que ‘baixarà la càrrega viral de SARS-CoV-2′”. És ciència ficció destructiva!

Però per raons totalment diferents a les oficials, sí que pot ajudar a millorar en casos d’avis malalts que tinguin una forta inflamació.

També parlaré breument i contestaré preguntes sobre:

—Si realment hi hagués un nou coronavirus (però fins el 22 de març no s’avia publicat cap article en una revista científica que demostri que el suposat SARS-CoV-E ha estat aïllat), podria ser natural o, més probablement, artificial. En tot cas, només hauria estat l’excusa desencadenant de l'”Operació Coronavirus”

—“Manifiesto contra el confinamiento“, primera posició pública (que jo conegui; algú en sap d’altres?)

Amenaça immediata de l'”Operació Coronavirus”: els tests. I l’aparent fe dels qui manen en la validesa dels tests els porta a voler imposar el “testatge universal”, és a dir, a fer les proves a tothom, fet que inevitablement augmentaria el número de suposats “infectats”. Però, ¿quina fiabilitat tenen els diferents tipus de test?

Estadístiques incorrectes:

*No es pot dir “número de contagiats” sense donar “número i tipus de tests fets”

*En el número de morts (que és el que espanta, oi?), s’hauria de:

*****distingir “mort de coronavirus” respecte de “mort amb coronavirus”

*****donar número de morts en relació al

***********número d’habitants

***********número de morts en el mateix temps d’altres malalties, començant per la grip

*****homogeneïtzar les xifres dels diferents països: es sumen peres amb taronges amb melons amb …

*****i amb ajut dels successius canvis de definició de l’OMS, des de l’11 de març ja tenim una … oh!, sí! una … pandèmia de coronavirus !!!

*****I el que sí que automàticament es va incrementar instantàniament en tot el món va ser … la pandèmia de por ! I ja es sap (però oficialment s’oblida) que es pot “Morir de por”.

Amenaça principal de l'”Operació Coronavirus”: “Tothom que apareix en els censuradors mitjans de comunicació -que neguen la llibertat d’expressió dels crítics i, també i sobre tot, el dret a la informació que té TOTA LA POBLACIÓ– afirma que la solució és la vacuna. I especialment perillosa seria l’anunciada vacuna genètica”

 

—….

—Proposta a tothom: “DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”!

TOTS UNITS CONTRA

L'”OPERACIÓ CORONAVIRUS” !

Per LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA

 

2) A estudiar

i, si et sembla important que tothom pugui exercir el dret a la informació,

a fer circular

aquest article de 10 pàgines, signat amb el pseudònim ROBERT J. WILLIAMS, que considero demostra rigorosament que fins el moment d’acabar-lo el 22 de març, a cap revista científica s’havia publicat un article que demostrés que s’havia aïllat un virus i, menys encara, un nou virus (el ja famós suposat “coronavirus SARS-CoV-2”). Això ajuda a comprendre, entre altres “coses”, que els tests PCR aplicats per diagnosticar puguin donar un percentatge de falsos positius que varia entre el 47% i el 80,33%.

abril 2020-revista DSalud-“No aislamiento del virus SARS-CoV-2”-8p

Poso l’enllaç a l’article per facilitar la seva circulació, però demano a qui pugui que compri aquest número de la revista DSalud al quiosc i, encara millor, convido a subscriure-s’hi. Pel que conec, és la millor revista sobre salut escrita en castellà (i, em sembla, malauradament, que no hi ha equivalent en català), és combativa (està implicada en diverses denúncies en defensa de la salut de la població, presentades contra les autoritats, sanitàries en particular) i té importants dificultats econòmiques per continuar. Gràcies!

 

3) I a estudiar

i, si et sembla important que tothom pugui exercir el dret a la informació,

a fer circular

200404-MANIFIESTO: Contra el confinamiento de la población

Dono a conèixer aquest “Manifiesto” malgrat que els quatre autors: 1) confien en la versió oficial del que està passant; 2) creuen en la validesa dels tests; 3) tenen fe en que la solució serà la futura vacuna, i 4) proposen obligar a portar mascaretes. Però, pel que sé fins avui -200407-, és el primer document que es declara frontalment en contra del confinament i en dóna arguments interessants. A més, queda per aclarir si -un cop més!- són “dissidència controlada”, és a dir, si la seva aparició és per evitar la irrupció d’altres persones i grups més combatius que prenguin la iniciativa contra el confinament, aquest aspecte especialment pervers i destructiu de l'”Operació Coronavirus”.

 

Fins aviat!

 

Barcelona, 7 d’abril del 2020.

Lluís Botinas, President de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA