Quimioteràpia als avis com a preventiu?

Antiviral antiVIH als avis com a preventiu a les residències?

Aquest fàrmac, que la tarda del 2 ha sortit la notícia que ja s’ha fet arribar a 17 residències i que es vol portar a totes les de Catalunya, s’anomena Darunavir (DRV). Doncs bé:

En primer lloc, sobre aquest DRV:

—la pròpia farmacèutica belga fabricant, Janssen (que forma part del gegant estatunidenc Johnson&Johnson), adverteix (en anglès) que “Hi ha manca d’evidències per donar suport a l’ús de tractaments basats en Darunavir per a SARS-CoV-2” i informa de la falta de resultats d’eficàcia i de seguretat tant in vitro (al laboratori) com in vivo (amb 30 pacients “infectats pel SARS-CoV-2”).

—la Web oficial dels importants organismes National Institutes of Health (NIH) dels USA avisa (en castellà): “El Darunavir pot causar efectes secundaris greus, potencialment mortals, entre els qualas trastorns de fetge i greus reaccions o erupció cutània.                                                      Comuniqui immediatament amb el seu proveïdor d’atenció de salut si nota algun dels possibles símptomes d’un trastorn del fetge indicats a continuació: orina de color fosc; engroguiment de la pell o de la part blanca dels ulls (icterícia); femta de color clar; nàusees; vòmit; dolor o sensibilitat anormal amb la palpació al costat dret sota de les costelles; inapetència; cansament”. I continua amb més advertències.

—i com que “els protocols del tractament antiretroviral combinat en persones infectades per virus” que utilitzen Darunavir sovint el combinen amb Cobicistat perquè aquest és un “Potenciador farmacocinétic del Darunavir”, ja avanço -per tal impedir-ho si calgués- que el Vademecum afirma (en castellà): “Advertències i precaucions: Cobicistat: No recomanat en pacients > 65 anys”.

I en segon lloc, ja que s’utilitza l’argument que “s’estan fent servir contra el SARS-CoV-2 fàrmacs que s’han mostrat eficaços en el camp de la lluita contra el VIH/SIDA”, jo respondré amb sentit bio-lògic i també, per a qui vulgui aprofundir, enllaçant amb capítols del meu llibre no-publicat d’unes 450 pàgines (en castellà): “EL VIH/SIDA ÉS UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, un engranaje criminal made in USA”. Aquest llibre és resultat de 20 anys (1990-2010) d’investigació independent. Considero que el que vaig escriure fa 10 anys és gairebé tot aplicable a la dramàtica situació actual amb només canviar “VIH” per “SARS-CoV-2”, i “SIDA” per “COVID-19”.

Públicament es diu que Darunavir és un fàrmac antiviral i que es dóna COM A PREVENTIU. Però … en realitat és QUIMIOTERÀPIA! (((capítol II-3-6))). I … quin sentit té administrar quimioteràpia “preventiva” a gent gran que no mostra altres signes “perillosos” que … l’edat … i la soledat que se’ls ha imposat … i la tristesa -i probablement la por- de saber que si empitjoren moriran sols i que de seguida seran incinerats? I encara que els avis tinguessin símptomes atribuïts a la suposada malaltia COVID-19 (((capítol II-2-1))) suposadament causada (((II-3-2))) pet suposat coronavirus SARS-COV-2 ((((capítol II-2-2))), ¿quin benefici pot proporcionar una quimioteràpia a la seva salut?

I fins i tot d’una manera encara més concreta: com es pot administrar als nostres avis el potent fàrmac químic Darunavir que els propis fabricants diuen que NO ha demostrat ni eficàcia ni seguretat per combatre el SARS-CoV-2, i que els INH adverteixen que “pot causar efectes secundaris greus, potencialment mortals”?

Encara més: l’argument que l’anunci oficial del tractament dóna per administrar a gent gran un producte quimioteràpic disfressat de suposat antiviral suposadament anti-VIH, és que els hi reduiria el que oficialment s’anomena “càrrega viral en sang”. Però: 1) aquest “número d’exemplars del (suposat) coronavirus per mil·lilitre de sang” s’obté mitjançant la tècnica RT-PCR utilitzada de manera incorrecta ((((capítol II-3-7))). I 2) el que passa en el camp del muntatge SIDA des que es va començar a aplicar aquesta quimioteràpia-disfressada-d’antiviral-dissenyada-justament-per-fer-baixar-la-càrrega-viral-però-no-per-millorar-la-salut és que les persones diagnosticades amb uns “test del VIH” no-fiables ((((capítol II-2-3))) van començar a morir-se … “amb càrrega viral indetectable”!

Si ara s’apliqués el DRV als avis a les residències -com semblaque  s’ha començat a fer aquest 2 d’abril-, molt em temo que es moriran però, això sí, “amb càrrega viral indetectable”. I seria el súmmum del cinisme que les víctimes d’aquest atemptat fossin presentades com “curades del coronavirus gràcies al Darunavir però que han mort per culpa d’altres malalties”, i que els “experimentats experimentadors” fessin servir aquestes víctimes per anar fent el seu exitós Currículum professional!

I, per cert, durant tot el primer trimestre de l’any passat, ¿quin va ser el nombre d’ancians que van morir de grip, de pneumònies o de problemes respiratoris en les Residències Geriàtriques a Catalunya?

Però … què volen fer en realitat aquests experts amb la nostra gent gran? Se’ls està utilitzant com conillets d’índies innocents i gratuïts?

ÉS QUE ES VOLEN CARREGAR ELS AVIS DE LES RESIDÈNCIES ???

Per cert, és important assenyalar que l’abans esmentada darrera revisió de la informació dels NIH sobre el Darunavir/DRV està datada el 29 d’agost del 2019. I ARA ES VOL APLICAR D’IMMEDIAT A LES RESIDÈNCIES D’AVIS DE CATALUNYA!!! De fet, sembla que s’ha començat a aplicar aquest mateix dijous 3 … quan el president Torra ho va anunciar el dimecres 1. O sigui que estava tot preparat. Hi han intervingut, entre d’altres, els Comitès d’Ètica? Quin és l’adjectiu més adient per qualificar els astuts promotors d’aquesta acció CONTRA la nostra Gent Gran? Quins són els responsables -a Barcelona, a Madrid o a on sigui- d’aquesta perillosa decisió? Quins en són els seus fonaments científics i quines les seves bases d’evidència?

I tindrà aquesta actuació quelcom a veure amb les orientacions marcades des del Fons Monetari Internacional (FMI)? Christine Lagarde (París, 1956), directora gerent des del 2011, en un informe del 2012 confeccionat per economistes dirigits per José María Viñals (Madrid, 1954; a l’FMI era director d’Assumptes Monetaris i Mercats de Capitals, i ara és president del banc britànic Standard Chartered), advertía “del risc que la gent visqui més del que s’esperava» i que «Si la mitjana de vida augmenta tres anys més dels previst, el cost de l’envelliment, que ja és enorme per als governs, empreses, asseguradores i particulars, augmentaria un 50% en les economies avançades». I orientava (ordenava?) «Reconèixer i mitigar aquest risc és un procés que s’ha de posar en marxa ara». I Lagarde “exigia als governs que reconeguin que l’envelliment els pot crear un seriós problema en el futur i que és un risc. Per neutralitzar els seus efectes, recomana combinar l’augment de l’edat de la jubilació amb altres mesures”. I em sembla significatiu de quin tipus de dirigents-robot té l’actual sistema mundial que “això” ho encapçalin (com a mínim, públicament) professionals molt ben pagats (quants salaris mínims cadascun?) de “només” 64 i 66 anys respectivament …

Em sembla clar que cal aplicar immediatament UNA MORATÒRIA en l’administració del Darunavir com a mínim fins que Janssen, la companyia fabricant, consideri que és eficaç i segur. I en tot cas, que l’actual perillós experiment amb avis catalans es programi obertament com un dels experiments oficials de la dita companyia farmacèutica. I que aleshores l’avi o la iaia -o la seva família- que decideixi participar-hi ho faci amb ple coneixement dels riscos que corre.

Barcelona, 4 d’abril del 2020

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA

Enllaç als capítols del llibre de Lluís Botinas “EL VIH/SIDA ÉS UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, un engranaje criminal made in USA” mencionats en el text