Dijous, 22 de setembre. Presentació del llibre: El despertar de l’anestèsia»

Dijous, 22 de setembre, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

L’autor, Antoni París. És llicenciat en biologia i terapeuta homeòpata.

Actividad gratuïta.


Dijous 22 de setembre, 19:30 hores. Activitat gratuïta

Presentació del llibre

El despertar de l’anestèsia

El mètode científic ens donarà totes les respostes?

Despertar-anestesiaCoberta-final-208x300Sinopsi de la novel.la: La Júlia és metgessa anestesista i es troba immersa en un procés de replantejament personal i professional. Sent que ha de mirar més enllà. En Martí és mestre i un apassionat de la divulgació del coneixement científic, amb una visió oberta i expansiva. Tots dos es retroben en un cim real, i alhora metafòric, des del qual començaran un trajecte vital que els portarà a explorar la raó i les emocions fins a arribar a entendre que no es pot viure desconnectant la ment i el cor. Pel camí, es creuaran amb altres ànimes que els acompanyaran en la comprensió que només mirant endins és possible despertar a la vida i complir el propòsit individual. Però no serà l’única cosa que hi trobaran…

Fitxa el despertar de l’anestèsia (PDF) – Ediciones Códice. Any 2016

Antoni-paris-wAntoni París (L’Hospitalet de Llobregat, 1966) és llicenciat en biologia i terapeuta homeòpata. Ha treballat a l’Administració pública i a l’empresa privada, i des de fa més de quinze anys fa de consultor en l’àmbit del suport al coneixement i la comunicació socioambiental (www.socioambiental.cat). S’ha dedicat també a la comunicació científica, ambiental i mèdica en diversos mitjans.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  ¡Gracias por tu interés!

 


 

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sagrada Familia.

Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

Plural-21 en Google Maps