Sessions de reeducació corporal amb moviment integral

Facilitadora: Montse Espert
Properes dates:

divendres, 21 d’abril de 2023 de 17h a 19h

Activitat presencial – PLACES LIMITADES A 10 PERSONES

Presentació

Les males postures, les contractures, les tensions musculars i les tensions emocionals generen canvis a la posició corporal.

La musculatura s’estructura en cadenes musculars i el desequilibri postural en una part del cos genera un desequilibri a tota la cadena muscular. El Moviment Integral utilitza el concepte de les cadenes musculars de Françoise Meziérès i està basat a recol·locar el cos cap al seu eix, a realitzar exercicis que repercuteixen en tota la cadena muscular utilitzant també exercicis respiratoris per alliberar la respiració i el diafragma. Es fan servir les sensacions i percepcions corporals per prendre consciència de l’esquema corporal i adquirir una major elasticitat i més flexibilitat en músculs i articulacions i recuperant així el benestar original a tot el cos.

Els exercicis són suaus i profunds i actuen sobre les cadenes musculars afluixant o eliminant les tensions que impedeixen recuperar la postura anatòmica natural. En aquestes sessions farem exercicis en cervicals, esquena, espatlles, braços, cames i peus orientats a recuperar la postura anatòmica natural. Coneixerem quines emocions es poden somatitzar a les diferents parts del cos, sent més conscients dels motius que generen les molèsties o dolors que podem sentir. Adquirirem, també, algunes idees per mantenir la postura anatòmica al nostre dia a dia.

Requeriments

  • Els exercicis es fan descalços i amb roba còmoda.

  • Es faran exercicis drets, asseguts a terra i estirats.

Més informació

  • Sessions presencials
  • Montse Espert está especialitzada en posició corporal i equilibri, cos i met. Formada en Movimient Integral i Sofrologia.
  • Col·laboració:

Preu x sessió: 30e / 27e socis

  • Forma de pagament: En efectiu abans de començar la sessió.
  • Preinscripció: Enviar un correu a info@plural-21.org amb asumpte  Reeducació corporal.

Exercicis Moviment Integral recomanats per Montse i que pots fer des de casa

Excercis recomanats de Moviment Integral. Montse Espert