Resum de la celebració del 30 aniversari de l’Associació Plural-21

Celebració del 30è Aniversari de Plural-21

La vam fer durant 11 dies d’octubre 2020: del 2 al 10, i els 17 i 18

Portem 30 anys tenint cura de la Vida en un planeta viu

Aquests 11 dies hem aplicat (part d)el que hem aprés a

“Desmuntar la Genocida ‘Operació Coronavirus’

 i a instaurar nosaltres la Nostra Nova·Antiga Forma de Vida”

al servei de tots els pobles, del 99% de la població mundial

Totes les presentacions estan penjades en format ÀUDIO a:

Canal de Podcasts: https://www.ivoox.com/escuchar-audios-plural-21_al_23034646_1.html?show=programs

Pel que fa a les intervencions gravades en VÍDEO:

Algunes són penjades a: Canal de vídeo: https://archive.org/details/@plural-21

I algunes encara són al nostre canal de YouTube a la llista de distribució del 30è aniversari que està en greu risc de ser tancat*

 

Gràcies a una sèrie de “casualitats còsmiques” (MERCÈS, INFINIT!!!), a les 22:17 h. del diumenge 18 d’octubre vam culminar 11 dies amb 15 sessions en les que van participar 43 oradors que van fer 53 ponències. També va haver-hi 7 testimonis a la primera sessió: Dr. Patrick Quanten, Josep Golanó, Cristina Fenoy, José Luis Ruiz, Emilio Vázquez, Sandra-Ivan-Aaron, i Cesca. En total, sumen més de 50 hores.

Gravació … de què?

Doncs de la millor comprensió de la GENOCIDA “OPERACIÓ PANDÈMIA DE CORONAVIRUS” i, paral·lelament, de l’obertura de més vies d’actuació per desmuntar-la. I no només per desmuntar un perill greugéssim, fet per sí sol positiu, sinó per, simultàniament, INSTAURAR NOSALTRES LA NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, del 99% de la població mundial.

I escric aquesta valoració tan contundent desitjant que hi hagi millors comprensions-i-alternatives (que ens agradaria rebre aviat), i conscient que la nostra l’hem d’enriquir, d’enfortir i de difondre molt més… fins a guanyar!

Però mentre no les coneguem, afirmo humilment que el conjunt del que vam construir entre tots els que hi vam contribuir -i que ho vam viure acte a acte- és l’aportació més potencialment forta a la victòria de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT davant la Mort-Mentida-Presó-Dissolució dels CRIMINALS que encara manen i que ens estan aplicant la Genocida “Operació Coronavirus”.

I potser la millor forma de veure l’abast i el profund significat del que vam fer és recollir aquí i ara els continguts de les 15 sessions realitzades, continguts que ordenaré posant: 1) número de la sessió; 2) dia, i si matí o tarda; 3) títol que concentra el contingut:

1-Dv. 2 tarda: “1990-2020: 30 anys tenint cura de la vida en un planeta viu. Trajectòria i testimonis”

2-Ds. 3 matí: “Entendre adequadament què està passant al món, i situar-hi l’‘Estado Español’ i en particular Catalunya”

3-Ds. 3 tarda: “Entendre que estem davant de la genocida Operació tapadora “Pandèmia de Coronavirus”. És qüestió de vida o mort”

4-Dg. 4 matí:“La censura mata. Mort a la censura i presó als censors!!!”

5-Dg. 4 tarda: “Existeix el nou virus SARS-CoV-2? Els tests que hi estan relacionats, ¿quina validesa tenen?”

6-Dl. 5 tarda: “Els tests són un engany tecnològic, basat en un engany científic, utilitzat per generar un engany sanitari, fonamental per construir un engany social”

7-Dt. 6 tarda: “Existeix la nova malaltia COVID-19? Hi ha realment una pandèmia de COVID-19?”

8-Dc. 7 tarda: “Si existeix el nou virus SARS-CoV-2 i si existeix la nova malaltia COVID-19, ¿és aquest nou virus la causa d’aquesta nova malaltia?” Si no ho és, ¿què realment causa els malalts i els morts?

9-Dj. 8 tarda: “Existeix el contagi? Suposant que sí: com evitar el contagi de manera bio-lògica i sense riscos?»

10-Dv. 9 tarda: “Si un nou virus causa una nova malaltia, la millor forma d’evitar la malaltia és enfortir el terreny. Com enfortir-lo? – I”

11-Ds. 10 matí: ““Si un nou virus causa una nova malaltia, la millor forma d’evitar la malaltia és enfortir el terreny. Com enfortir-lo? – II”

12-Ds. 17 matí: “Suposant que hi hagi malalts de la suposada nova malaltia COVID-19 – I: El iatrogènic/criminal tractament oficial aplicat (fins i tot silenciant les microdosis, senzilla tècnica que permetria reduir-ne molt tant els efectes secundaris com el preu) és responsable d’un important percentatge (a precisar) dels morts que hi ha hagut”

13-Ds. 17 tarda: “Suposant que hi hagi malalts de la suposada nova malaltia COVID-19 – i II: Pel que tinguin, hi ha tractaments eficaços, no-tòxics i més/molt econòmics que són censurats, raó per la que els censuradors cometen diversos delictes (a precisar) i són responsables de moltes morts (a precisar)”

14-Dg.18 matí: “Com actuar per acabar amb aquesta genocida “Operació coronavirus” i per , simultàniament, establir la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població”

15-Dg. 18 tarda: “És l’hora dels Líders Naturals escombrant TOTS els actuals Líders Artificials oficials i criminals. Espai i veu a algunes de les moltes iniciatives i accions que s’estan realitzant. Col·laborem estretament i superant egos per, junts, GIRAR LA TRUITA I GUANYAR A ESCALA MUNDIAL !!!”

Els oradors (uns des del local i altres des de casa seva o del seu despatx) han estat (per ordre alfabètic segons el nom; al costat poso el/s número/s de la/les sessió/ns en la/les que cadascú va intervenir):

Abraham Navarro-15

Alejandro Sousa-5

Antonio Tagliati-10

Bartomeu Payeras-12-14

Birame Boye-8-9

Carme Jiménez Huertas-4

Cristina Fenoy-1-7

Daniel Igual-11

Eduard Antequera-15

Enric Cerqueda-13

Enric Costa Vercher-13

Ester Burrel-5

Esther Ibarrola-13-15

Fèlix Mora Burrel-11

Francesc Colet-3-10

Franju Serra-10

Jesús Gabriel Gutiérrez-2

Jesús García Blanca-5-8-15

Joan Carles Olmedillas-2

José (ciudadanoanónimo)-15

Jose Antonio Campoy-12

José García Torres-9

José Luis Ruiz-1-14

Josep Maria Subirà i Vallès-9-10

Juan Carlos López Olmedo-13

Lluís Botinas: fil conductor del conjunt

Metgessa anònima-7

María José Martínez Albarracín-6

 

Michael Rust-15

Miguel Quel Benedicto-12

Noelia Mudarra-14

Núria Marin-2

Oliver Ernst-13-15

Pedro Riba-4

Pere Romero-2

Ricardo Velásquez-15

Rita Prats-5

Santi Royuela-4

Teresa Ilari-12

Teresa Morera-11

Toni Cuspinera-7

 

 

Tots els ponents han fet la seva aportació de forma gratuïta, generosa i desinteressada, i cedint documents i informacions per l’ús de tothom. I Plural-21 també ha fet de forma gratuïta totes les activitats de la celebració, així com gratuït serà l’accés a les gravacions i a la documentació resultants.

Considero que el conjunt de les explicacions fetes i de la documentació utilitzada, demostra:

1.- que la Versió Oficial del que passa en tots i cadascun dels seus punts, és totalment falsa (en particular, perquè manca de base científica). En conseqüència, automàticament tot el que han fet les actuals autoritats és intrínsecament erroni i per tant ha costat, costa i costarà -mentre nosaltres no ho impedim- molta por, molt dolor i moltes morts. SÓN CRIMINALS.

2.- que fins i tot acceptant que la Versió Oficial fos certa, la manera com les actuals autoritats l’han abordat i han actuat ha estat contraproduent i, per tant, també ha costat, costa i costarà -mentre no ho impedim nosaltres- molta por, molt dolor i moltes morts. SÓN CRIMINALS.

A més, cal comprendre que l’actuació de les actuals autoritats ha estat i és doblement criminal: a) ha estat i és criminal pel que oficialment i protocol·lari han fet, i b) també ha estat i és criminal pel que de manera plenament conscient, decidida i agressiva han impedit que es fes. Com? Doncs censurant, cada dia i a cada moment, tota veu crítica, per qualificada que sigui, i tota proposta alternativa de solució.

Quan nosaltres aviat els jutgem, sabrem què ha portat als dirigents a actuar en contra de la població mundial i a cada Estat-nació (amb les úniques excepcions, que jo sàpiga, de Bielorússia -per això els intents de derrocar al seu President, Aleksandr Lukaixenko, i Tanzània… i potser algun altre estat africà) i a cada “Comunidad Autónoma” contra els seus respectius Pobles, i aleshores aclarirem quins SÓN CRIMINALS PER ACCIÓ i quins “només” són CRIMINALS PER OMISSIÓ.

Finalment, un agraïment especial a totes les persones voluntàries de Plural que han fet possible dur a terme aquesta celebració, amb un esforç i dedicació personal total durant aquestes dues setmanes gairebé frenètiques, però també durant les setmanes anteriors preparant i fent possibles les activitats.

Ah!, i assenyalar una doble conseqüència de la bona acollida que ha tingut la qualitat i la complexitat inèdites d’aquest esdeveniment/Aniversari. Un de positiu: en tres setmanes, el número de subscriptors al canal de Plural-21 a YouTube ha passat de 600 a més de 10.600. * I un de no tan positiu: probablement a causa d’aquest salt quantitatiu, YouTube ens ha posat l’ull a sobre, amb amenaces de tancament definitiu del canal de Plural-21 hi hem hagut d’eliminar al menys el 70% de vídeos de la “Llista de reproducció del 30è Aniversari”  i estem migrant a:

format ÀUDIO a:

Canal de Podcasts: https://www.ivoox.com/escuchar-audios-plural-21_al_23034646_1.html?show=programs

Algunes són penjades a: Canal de vídeo: https://archive.org/details/@plural-21

Totes les meves presentacions de “Desmuntar l’Operació Coronavirus” que faig cada dimarts en català  i dijous en castellà estan penjades a:

https://www.brighteon.com/channels/plural21/playlists?page=1

La web del 30 aniversari: https://desmontandolapandemia.plural-21.org/ està en procés de reestructuració.

 

En tot cas, sempre ens podem retrobar a https://plural-21.org/, 93 450 1300, info@plural-21.org i al nou local: Passatge de Gaiolà, 24, a 130m. de la Sagrada Família. I es pot reforçar la nostra activitat fent-se soci i/o col·laborant com a voluntari. A més, per aquestes festes et proposem fer un regal de qualitat a un familiar o amic:

Un “VAL DE REGAL, soci per un trimestre”

 

Fins ben aviat!

I enfront de la situació més perillosa però també més prometedora que mai ens hem trobat els catalans, els no-catalans i tota la Humanitat, endavant amb VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT! Pit-cor-cervell fins a guanyar!

 

Lluís Botinas

President

 

NOTA IMPORTANT: A l’acabar, vaig dedicar el conjunt del Trigèsim Aniversari a N’Enrique Sandoval, argentí de 80 anys que va viure dècades a Catalunya i abnegat col·laborador des dels anys de l’associació C.O.B.R.A. Va fer vaga de fam exigint les proves científiques de l’existència del suposat VIH davant de les oficialistes Conferències Internacionals de SIDA fetes a Ginebra-1998 i a Durban-2000. Convidat el març d’enguany a Argentina per la seva àmplia família, es va veure a atrapat per l’»Operació Coronavirus” i es va salvar per ser una persona forta i sana que menja el que cultiva, i que ha aprés molt sobre salut i alimentació, lliçons que s’aplica a ell mateix però que també comparteix gratuïtament amb qui sigui. Després d’estar en coma induït a una UCI durant mes i mig, d’eficàcia més que dubtosa, finalment l’11 d’octubre va poder tornar a Barcelona però amb cadira de rodes i amb dolors enormes a cada petit moviment que feia. Des d’aleshores, hem estat prenent cura d’ell, en particular amb tractaments i massatges per part d’alguns dels conferenciants. Ha millorat considerablement, i ho confirma el canvi de la seva cara i de la seva expressió, i la millora de la seva mobilitat (ja ha fet unes passes dret i sol, sense el caminador). Però encara queda molta feina a fer, i necessitem ajut per continuar-la. Ajut tant econòmic (li hem llogat una habitació a l’Hotelet que hi ha just davant del nostre local), com en preparar-li menjar o fer-li companyia, o cuidant-lo quan fa exercicis adequats de recuperació, o surt a comprar, o… Per cert, és un bon conversador i amb moltes “aventures” que compartir! Qui vulgui ajudar:…………………………………………………….