Pares i avis: defenseu fills i néts!
Padres y abuelos: ¡defended hijos y nietos!

En PDF CASTELLANO

210808-Padres y abuelos-37.000 muertos después de una inyección-2p (1)

En PDF CATALÀ

210808-Pares i avis-37.000 morts després d’una injecció-2p (1)

 

Pares i avis: defenseu fills i néts!

Informeu-vos MOLT BÉ ABANS de portar el vostres fills i néts a que els punxin!

 

Les substàncies que els hi volen injectar són molt perilloses!

 

El 3 d’agost, va començar la pressió oficial i mediàtica per injectar dosis de Pfizer o de Moderna (és a dir, MANIPULACIÓ GENÈTICA I MAGNÈTICA) a adolescents de 12 a 15 anys, pressió que recau sobre les pròpies criatures però principalment en els seus pares o tutors.

 

Cal tenir present que injectar una dosi de Pfizer o de Moderna és UN ACTE MÈDIC que OBLIGATÒRIAMENT I LEGAL HAURIA

1) d’estar PRESCRIT PER UN METGE QUE EXPLÍCITAMENT ES FACI RESPONSABLE DE L’ACTE MÈDIC QUE ORDENA I, PER TANT, DE LES SEVES CONSEQÜÈNCIES (en particular, DELS EFECTES ADVERSOS que es puguin produir),

i 2) de tenir EL PREVI CONSENTIMENT INFORMAT DELS PARES O TUTORS, acte conscient que exigeix haver estat prèviament i deguda informat de l’abast REAL de l’acte mèdic proposat, així com dels seus pros i contres, i de les alternatives existents.

 

PERÒ, AL CONTRARI, I FINS ARA, TOT el que oficialment s’anomena “campanya de vacunació per protegir-se de la devastadora pandèmia de la perillosa malaltia COVID-19, causada pel temible/terrible virus SARS-CoV-2, que a més és astut i muta sovint fins a aconseguir noves variants”, HA ESTAT APLICAT IL·LEGALMENT I TAMBÉ IRRESPONSABLEMENT.

 

I també FINS ARA, ha estat aplicat així pels TOTS els poders (polític, científic, mèdic, sanitari, mediàtic, judicial, etc.) que TOTS AFIRMEN que estan al servei del benestar de la població!

 

FINS ARA, tots els metges i autoritats sanitàries

*presenten com a “vacunes” el que NO són PAS vacunes,

*i asseveren que són beneficioses i segures. Però, en canvi, NO LES PRESCRIUEN PAS,

NI ES FAN PAS RESPONSABLES DELS EFECTES ADVERSOS que puguin ocasionar.

 

AQUESTA ÉS UNA SITUACIÓ CONTRADICTÒRIA I FRAUDULENTA QUE HA D’ACABAR, I MOLT RÀPIDAMENT! Per què? Doncs perquè TOTES LES AUTORITATS estan amagant/censurant els efectes perillosos d’aquestes injeccions:

  1. A) no només els danys que sortiran a mig termini: malalties autoimmunes, noves malalties rares, malalties cròniques, atac a la fecunditat masculina, etc.,
  2. B) sinó els danys que ja estan passant DES DEL COMENÇAMENT de les injeccions: atac a la fecunditat femenina, reaccions adverses greus, incapacitats permanents, FINS I TOT NOMBROSES MORTS per trastorns generals, circulatoris, cardíacs, nerviosos, etc.

 

Pares i avis: en defensa de tots els fills i néts,

EXIGIU LA INFORMACIÓ COMPLETA, REAL I VERDADERA!!!

Ajornament immediat

de l’aplicació de “vacunes” perquè maten/danyen/esterilitzen!!!

Els dirigents estan amagant que només a Comunitat Europea, USA i Escòcia, a finals de juliol ja s’han documentat A ORGANISMES OFICIALS MÉS DE 37.000 MORTS I 2,5 MILIONS DE LESIONATS després de rebre una injecció. Imagineu-vos a tot el món!

PROU CENSURA CRIMINAL!!!

 

COMUNITAT EUROPEA: https://healthimpactnews.com/2021/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

 

 

U.S.A.: CDC: 11,940 DEAD 618,648 Injuries and 1,175 Unborn Babies DEAD Following COVID-19 Shots

 

ESCÒCIA: Freedom of Information Request Reveals 5,522 People have Died Within 28 Days of Receiving COVID-19 Vaccines in Scotland

 

Trobeu els detalls d’aquests resums, i també nombrosos testimonis esfereïdors (aquí: tot perfecte! I ja s’està injectant a nens i a joves … i a embarassades! CRIMINALS!!!), a aquests Webs (hem d’obrir-ne els nostres! AJUT!): https://healthimpactnews.com/  https://1000covidstories.com/

 

Pares i avis: defenseu els vostres fills i néts …

… i els fills i néts de tothom i d’arreu!

 

Barcelona, 6/agost/2021. Lluís Botinas, investigador independent lluisbotinas@gmail.com (NOTA: signo per assumir la responsabilitat del que aquí afirmo. Si vols saber més de mi, posa el meu nom a un buscador o/i escriu-me)