Nou VIDEO:
Presentació del llibre: QI QONG
per Isabel Calpe

Compartim la presentació que va realitzar Isabel Calpe, Doctora en Antropologia i Mestra de Qi Gong, el 16 de gener de 2020 a Plural-21.

 

La Conferència tracta sobre Qi Gong com a una pràctica corporal xinesa d’origen mil·lenari basada en la circulació del qi, l’alè de vida que anima totes les coses segons la cosmologia xinesa. Destinat a preservar la salut i perllongar la vida, fou practicat pels savis taoistes, els confucians i els monjos budistes. Es va dividir en tres apartats:

  • El Qi Gong com una Pràctica corporal i energètica basada en gestos i moviments suaus, bells i potents;
  • Como a Mètode d’auto-sanació, a través dels ejercicios físico-respiratoris s’alliberen bloqueigs, s’harmonitza el cos físic-energètic, es sanen ferides emocionals…
  • A la fi com un Art de Viure que ens ajuda a viure amb major serenitat i harmonia, donant-nos eines senzilles i eficaces per a cultivar les nostres qualitats internes, fent créixer la nostra consciència i desenvolupar el nostre Camí de Vida.

Recordem que Isabel farà un Curs Qi Gong, Pràctica Energètica de Sanació a Plural-21  els dies 15-16 i 22 de febrer, 14 de març, de 10:00 a 13:00 hores, a la seu de Plural-21.Les inscripcions esta obertes.