Del 21 al 27 de septiembre 2020:
Programación semanal
Presencial y Online

https://www.twitch.tv/plural_21/

¿QUÉ ES PLURAL-21?

José Luís conversa amb Lluís Botinas Montell

Dilluns, 21 de setembre, 19:30 Presencial i online

 

El 6 d’octubre de 1999, l’antiga associació C.O.B.R.A. (que tenia ja 9 anys d’existència)va fer pas a Plural-21, associació per tenir cura de la vida en un planeta viu. En tant que organització, ha estat pionera en fer conèixer a Catalunya temes (alguns, a recuperar) com el Muntatge de la Síndrome Tòxica Espanyola, la Nova Medicina del Dr. Hamer, l’ús nutritiu i terapèutic de l’aigua de mar, el desmuntatge de la SIDA, les microdosi, …, I, actualment, sobre tot en “Desmuntar la genocida ‘Operació Coronavirus’ i instaurar nosaltres la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA”. És una associació per a la formació, investigació, divulgació, trobades, debats, posada en comú de recursos i d’experiències, etc. de cada vegada més aspectes per a  tenir cura de la Vida en un Planeta Viu.


URGENTE: Cambio de programa hoy, 22, y jueves, 24

Per diferents motius, avui, 22 de setembre, i dijous, 24, canvio la manera d’impulsar “Desmuntem l’‘Operació Coronavirus’, i instaurem la nostra Nova·Antiga forma de vida”. Ajorno la meva doble sessió número 22 del Cicle setmanal.

El motiu principal és que comença dins de només deu dies la CELEBRACIÓ DEL 30è ANIVERSARI DE PLURAL-21, que es desenvoluparà des del divendres 2 d’octubre al diumenge 10, i he de concentrar-me en la seva organització, que va amb retard (Per cert, aprofito per demanar voluntaris que vulguin . I un segon motiu és que no he avançat prou en poder argumentar sòlidament la meva proposta de forçar una moratòria en l’aplicació dels tests PCR als centres escolars fins aconseguir-ne la seva prohibició.

Demano disculpes per no complir el que havia anunciat, però … arribo fins on arribo!

Lluís Botinas

Més infomació a: https://plural-21.org/post/dimarts-1-de-setembre-en-catala-i-jueves-3-de-septiembre-en-castellano-1930h-desmuntem-operacio-corvirpresencial-y-online


IBN ASAD CONVERSA CON JOSÉ LUIS                                                    “ESTAMOS TODAVÍA MUY VIVOS”

¡ATENCIÓN! Sólo on-line. (Grabado en audio el 20/9/2020)

Miércoles, 23 de septiembre, 19:30h

Ibn Asad es el seudónimo que usa un músico viajero español que quiere que lo dejen en paz en su tarea de viajar y de hacer música. Bajo ese nombre es el autor de varios libros controvertidos, como la trilogía de La Danza Final de Kali, en la que hace una interpretación de la situación actual de la humanidad a la luz de las diferentes formas tradicionales.

Tras la censura de su obra escrita y de cierta persecución personal, optó por exiliarse en Hispano América donde desarrolla su labor como músico, docente y estudioso de la etnobotánica y de la Historia de las Religiones.  Ibn Asad es el administrador de la biblioteca www.ladanzafinaldekali.com 


RECOMANEM: CURS “PEDIATRIA PEL NOU PARADGMA”

amb la Dra, Lua Català realitzat el 23 de febrer de 2019 a Plural-21.

Es pot visualitzar gratuïtament a través d’aquests enllaços:

Primera Part

https://www.youtube.com/watch?v=azwNaIKe6oI

Segona PartCAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA PER ASSISTIR A TOTES LES ACTIVITATS

Es donarà prioritat als socis

inscripciones@plural-21.org

Las emisiones en directo de nuestro canal Twitch, se pueden visualizar por 15 días,

y también será subidos a nuestro canal de youtube

 

1 comment for “Del 21 al 27 de septiembre 2020:
Programación semanal
Presencial y Online

Comments are closed.