Aromaterapia per a les estacions fredes

Dissabte 19 d’octubre del 2024

 

Impartit per: Núria Badia
Horari: de 10h a 14h. Només presencial
Aportació: 50€ (40€ per a socis de Plural 21)

Inscripcions:  info@plural-21.org

 

La tardor i l’hivern demanen que el cos i el sistema immune en especial estiguin forts, amb energia i vitalitat per tal de mantenir nivells òptims de salut. En aquest taller veurem els olis essencials i vegetals que ens poden ajudar a mantenir el calor intern alhora que ens protegeixen de patògens externs i ens aporten benestar anímic.

  • Principis de l’Aromateràpia
  • Sistema Immune: què és i com funciona
  • El fred: com afecta al cos i a l’ànim
  • Olis vegetals protectors, antiinflamatoris i escalfadors
  • Olis essencials immunoestimulants, bactericides i viricides
  • Olis essencials antiinflamatoris, analgèsics i escalfadors
  •  Sinèrgies per a gaudir de les estacions fredes amb salut,alegria i fortalesa.

 

El taller inclou tot el material i apunts en PDF que s´´enviaran a cada participant la setmana següent del taller. Les participants s’enduran un pot de 10ml amb una sinergia creada per elles mateixes durant el taller, a més dels apunts.

 

NÚRIA BADIA

S’inicia en el mon de l’Aromateràpia a Vigo, on hi resideix dos anys, de la mà de la Noelia Solan. Posteriorment a Catalunya es forma amb la Yolanda Rico, continua les seves exploracions aromàtiques de forma autodidacta i amb experiència clínica fins a dia d’avui. Paral.lelament cursa estudis de Medicina Tradicional Xinesa a l’escola Nei Jing, de la que n’és graduada, obrint posteriorment consulta d’acupuntura al Vallès Occidental i a Barcelona. La unió d’aquestes dues disciplines guaridores ancestrals obre un amplíssim ventall de possibilitats tant a nivell terapèutic com cosmètic. La passió és la guia. Saber que podem ajudar-nos i ajudar als demés de forma senzilla i altament eficaç és el do que floreix a cada instant.