Novetats a la Llibreria de Plural-21

Lectures d’estiu per la vida, la veritat, la llibertat i la identitat…

Us esperem al Passatge Gaiolà, 24, local, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

Aquestes són dues de les darreres novetats que ens han arribat a la Llibreria de Plural-21. A la nostra Llibreria us esperen centenars de títols amb els que gaudireu i descobrireu els muntatges amb els que ens han volgut ocultar la realitat i treure la llibertat, tant en l’àmbit de la salut, com en el de l’alimentació, la societat, la llibertat dels pobles…
Us hi esperem!!!!

  • ANTHONY FAUCI, BILL GATES, BIG PHARMA. Una guerra global contra la democracia y la salud pública de Robert F. Kennedy Jr. detalla cómo Fauci, Gates y sus secuaces utilizan su control de los medios de comunicación, las revistas científicas, los principales organismos gubernamentales y cuasi-gubernamentales, las agencias de inteligencia mundiales, así como los científicos y médicos influyentes, para inundar al público con propaganda, azuzando el miedo a la virulencia y la patogénesis del COVID-19, con el fin de amordazar el debate y censurar despiadadamente la disidencia.
  • LA TERANYINA DELS CONFLICTES D’INTERÈS FARMACÈUTICS I MÈDICS A CATALUNYA de Victòria Català es centra en els investigadors que mantenen vincles amb la indústria farmacèutica que, legítimament, n’esperen beneficis d’unes determinades recerques, i la relació dels metges prescriptors amb la indústria sanitària, és una font de conflictes d’interès entre el negoci i la salut pública. La teranyina dels conflictes d’interès farmacèutics i mèdics a Catalunya mostra la relació dels investigadors i sanitaris catalans amb la indústria farmacèutica.
  • En PDF nuestro catálogo actualizado:

Llibreria Plural-21 29Nov22

Llibreria Lagotacatalana 25Nov22