Nova adreça Plural-21.

Plural-21, Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local 08013 Barcelona
Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília.
A 130 m. de la Sagrada Família
Metro: L2, L5 Sagrada Família, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

934501300 www.plural-21.org info@plural-21.org

Nou local

Plural-21 entra en una nova etapa

Benvingut a conèixer-lo!

A les deu del matí del dilluns 15 d’abril del 2019, vaig veure amb tristor com s’anava col·locant una porta anti-okupes sobre la porta que durant 21 anys va lluir el nom de Plural-21. I a dos quarts de dotze signava la resolució del contracte d’arrendament del local 5è 1a del carrer Cartagena, 230, de Barcelona.

Finalitzaven tres mesos llargs de (gairebé) bogeria buscant un nou local, trobant-ne per fi un d’interessant i negociant fins a poder-lo llogar; començant a refer-lo i a adequar-lo (havia estat un magatzem!); anar encaixant la gran quantitat de llibres i documents (tant els del servei de llibreria com els dels serveis -no acabats d’organitzar- de biblioteca i d’hemeroteca) i d’arxius (de l’administració però també de nombrosíssims retalls i articles de diaris sobre tots els temes interessants possibles); embalant ordinadors i altres aparells; desmuntant prestatgeries, taules,…; etc.

I en aquest espai ara silenciós també acabaven 21 anys d’activitat de Plural-21 al servei de la vida en un planeta viu, període caracteritzat per haver anat passant de la informació cap a la formació, i cap a afirmar-nos com una Pluri-versitat en marxa.

Deixar un bon local que ens ha acollit dues dècades de la nostra vida, i haver-ne trobat un altre encara millor amb tres nivells (peu de carrer, elevat o superior, i enfonsat o interior) que permet quatre àrees o parts (entrada: Vida-Naixement; a continuació: Veritat-Coneixement; a dalt: Llibertat-Moviment; i a baix: Identitat-Meditació), ens permet passar a una nova etapa que -oberts a que hi hagi una millor formulació- actualment caracteritzem com «centrípeta».

Amb aquesta paraula (oposada a “centrífuga”) indiquem que ens volem basar en atreure des del poderós centre constituït per la seleccionada qualitat que hem acumulat durant els nostres més de 28 anys d’existència. Disposar d’uns 40 metres quadrats més, facilita poder diversificar més les activitats, i també possibilita poder oferir serveis especials als socis i als seus familiars i amics. Fins i tot estem estudiant la possibilitat d’establir els migdies un exclusiu servei de dinar sa en un espai també especialment sa, atès que aquest nou local és pràcticament una zona blanca… i segur que no hi instal·larem cap Wi-Fi! Aquestes tres hores dedicades a mantenir un àmbit tranquil on menjar i parlar amb temps, unirien uns matins dedicats bàsicament als exercissis (Moviment) i unes tardes i vespres dedicats majoritàriament a conferències i a cursos (Coneixement), i a la introspecció (Meditació).

Quedi clar que concretar aquestes possibilitats depèn d’aconseguir l’equip humà necessari per programar-ho amb temps, per organitzar-ho curosament i per cuidar-ho atentament. I al seu torn, això depèn de la teva implicació… que et convido a incrementar.

 

Confio en veure’ns aviat!

Atentament

Lluís Botinas
President


 

Plural-21

Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

A 130 metres de la Sagrada Família

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Plural-21 a Google Maps

Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.