L’OMS: una Organització perillosa?

Dimecres, 20 de març de 2024 a les 19:30

Francesc Colet

Conferència

Actividad presencial y en línea por Canal de Twitch de Plural-21

Inscripciones por info@plural-21.org

Aportació voluntària

 

 

Aquesta conferència constarà de dues parts:

La primera, recordant de forma clara i didàctica, els objectius i pretensions d’aquesta organització, que s’han de concretar en una resolució que es votarà a finals de maig de 2024 en la seva Assemblea Anual els seus 192 Estats Membres. Es pretén donar plens poders de decisió, al seu Director General en cas de qualsevol simple sospita de possible emergència sanitària pandèmica que consideri, tenint tota l’autoritat en l’àmbit sanitari mundial. Tot això, amb el beneplàcit dels seus Estats Membres que hauran de cedir a l’OMS tota sobirania sanitària per sobre de llurs Constitucions acceptant les seves ordres. Això representa un greu atemptat contra els Drets fonamentals i llibertat de decisió de les persones.

En la segona part, veurem comentaris de metges, advocats, científics i polítics que posaran clarament el dubte de si l’OMS és una organització perillosa per la seva forma d’actuar, i si ho fa en realitat pel bé de la salut de les persones.

Francesc Colet

Activista social, divulgador. Ha col·laborat durant 30 anys a la Indústria Farmacèutica, en un Dpto. de Màrqueting. Per això, coneix molt bé la relació comunicacional establerta amb els metges, ja que ha treballat amb Product Manager’s, Caps de Vendes i Directors de Màrqueting, en l’elaboració de les imatges i textos més adequats per a fer arribar els beneficis i l’eficàcia dels productes que després es presentaven als facultatius i a les farmàcies per mitjà dels Delegats de Visita Mèdica. També coneix de primera mà el món dels symposiums i congressos mèdics, tant nacionals com internacionals, ja que ha estat el responsable de confeccionar els estands publicitaris en els diversos certàmens que es programaven a través de les diferents associacions mèdiques. Va participar en el Dpto. de Comunicació Corporativa treballant els missatges més idonis que representessin millor la imatge de la companyia.

Últimes presentacions de Francesc Colet en Plural-21 en català i en castellà:

 

Plural-21. Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona

entre c/ Mallorca y c/ Valencia, al lado de c/ Sicilia. A 130 m. de la Sagrada Familia

Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer.   Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24