Viernes, 5 de septiembre 2014 Presentación del libro Tradició i llibertat en el Ateneu Barcelonès

Viernes, 5 de septiembre, a las 19:30 horas, en el ATENEU BARCELONÈS.

Presentación del libro TRADICIÓ I LLIBERTAT. Vells fonaments per a una nova Catalunya (Edicions Bellaterra)

a cargo de:

Los autores: JOSEP M. GRÀCIA, FERRAN INIESTA, y AGUSTÍ NICOLAU

además de: Jordi Porta, filósofo y presidente de UNESCOCAT, y Enric Vila, escritor y profesor de la Facultad de Comunicación de la URL.

Actividad gratuita.

 


Presentación del –lamentablemente por ahora- único libro que propone una Catalunya cualitativamente distinta. Basado en un enfoque tradicional, propone la recuperación de la tradición espiritual de Catalunya.

TRADICIÓ I LLIBERTAT. Antics fonaments per una nova Catalunya(Edicions Bellaterra, 2014)

portada-tradicio-i-llibertat

Aquesta obra planteja alhora la necessitat d’alliberament social i nacional -probablement en forma d’estat independent- junt amb la necessitat imperiosa de plantejar un debat en tots els sectors del país: abandonar els valors moderns, que ens duen a una vida absurda, en favor de reaprendre la dimensió transcendent de l’existència. Sense aquest reenfocament comunitari, la independència serà una carcassa buida i les esperances actuals es frustraran en pocs anys. És hora de parlar novament de tradició, esperit i llibertat.

La presentació del llibre serà a càrrec, a més dels autors, de Jordi Porta, filòsof i president d’UNESCOCAT, i Enric Vila, escriptor i professor de la Facultat de Comunicació de la URL.

 Enllaç a l’Ateneu Barcelonès, dades de la presentació: http://www.ateneubcn.org/agenda/presentacio-del-llibre-tradicio-i-llibertat-antics-fonaments-una-nova-catalunya-josep-m