Jornades d’Estiu de la Plana: Santa María d’Olot (Domingo, 14 de agosto 2011)

  

Plural-21 participó en les jornades d’ Estiu de la Plana (http://jornadesdestiu.blogspot.com/) en Santa María d’ Olot, el Domingo, 14 de agosto, a las 18h con la charla de Lluis Botinas:   

Desmontar el SIDA, la importancia de dónde se nace

Lluís Botinas, investigador independiente en Desmontar el SIDA, Presidente de Plural-21

DESMUNTAR LA SIDA.

Aprofitar ser immigrant aquí

per aprendre a acabar amb la SIDA tan aquí com a la pròpia terra.

 

En Lluís Botinas es va implicar el 1990 en el tema SIDA creient-se tota la versió oficial VIH/SIDA. Pas a pas, entre 1990 i 1997 se li van ensorrar tots i cadascun dels punts que sense cap fonament científic ni biològic ni real ens repeteixen els especialistes i els comitès que viuen de l’engany SIDA. Al preguntar-se: “Si la SIDA no és el que ens diuen que és, aleshores… què és realment la SIDA?”, la millor resposta que ha trobat (fins ara, dons està obert a altres encara millors) és que la SIDA real és una maquinària criminal muntada als USA amb dificultat, dons els hi va costar 14 anys (1981.95) als CDC (Centers for Disease Control, Atlanta, Geòrgia) construir la SIDA tal com ara es coneix. En resum: Quina és la causa de la SIDA? Els CDC. Quin és l’únic tractament adequat de la SIDA? Individualment: apartar-se de l’engranatge i declarar-se “Territori lliure del muntatge SIDA”. Col·lectivament: desmuntar-lo.

 

Ha recollit les seves investigacions, vivències i propostes en dos llibres. El titulat “EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar un engranaje criminal made in USA, d’unes 500 pàgines, està retingut per l’editorial des de fa un any. L’altre, “DESMONTAR EL SIDA. El SIDA no es una enfermedad a tratar -ni siquiera alternativamente- sino un montaje made in USA a desmantelar”, de 259 pàgines,  ha sigut publicat per Cauac Editorial Nativa,www.cauac.org, de Murcia, fa tres mesos.

 

Lluís Botinas (Barcelona, 1944), investigador independent, llicenciat en Economia, doctorant en Sociologia, president de Plural-21, Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu. Vies de recuperació de l‘harmoniawww.plural-21.org lluis.botinas@plural-21.org