Del 19 al 21 de juny: Jornades d’autogestió de la salut, a Alguaire, Lleida. Participa Antonio Tagliati

(veure mapa)

Amb la participació d’Antonio Tagliati:

Divendres, de 16:00 a 20:00

Diumenge, de 10:00 a 12:00. Desmuntar la SIDA

Més info a: https://jornadesdeautogestiodelasalut.wordpress.com/

Les jornades d’autogestió de la salut apareixen arrel de la necessitat de parlar de salut. Però no només del concepte en sí, sinó també per reflexionar entorn a què ens porta a viure certs processos, anomenats malalties, en la societat en la qual vivim.

Creiem que és important parlar de salut i que és important conèixer el nostre cos, la nostra ment i l’entorn en el que estem per autoabastir-nos i ajudar-nos entre nosaltres, prendre consciència de la nostra capacitat de curació i no dependre de la medicina al·lopàtica exclusivament.

Així, en aquestes jornades es pretén crear un espai on puguem obtenir eines i coneixements que ens serveixin per a desenvolupar mecanismes propis de curació, a través de xerrades i tallers, per tal de conèixer i intercanviar diferents teràpies.

També s’oferirà espai per parlar, crear o idear alternatives al sistema sanitari actual, així com un espai on encetar debats entre diferents postures entorn aquests temes.

Volem donar-li importància al fet de parlar sobre salut i crear una xarxa entre diferents col·lectius que tractin aquests temes, des d’una postura diferent a la qual estem acostumades.

jaornadessalut-w