BON NADAL I MILLOR ANY NOU 2021!

BON DIA!

BON DIA TOT EL DIA!

BON VESPRE!

I només

—sent a casa, a l’hora d’anar a dormir

—o, ja al vespre, al separar-se -p. ex., al acabar un sopar amb amics- per anar a casa a dormir:

BONA NIT!

Benvolgut amic,

Comencem un any amb el repte més gran que mai hem tingut. I el desafiament és com a persones, com a família, com a membre d’una societat (que aquí no caracteritzo) amb unes fronteres determinades (que aquí no tinc en compte),… i com a Humanitat.

He anat formulant aquest repte al llarg de les 29 sessions que he desenvolupat gairebé cada setmana des del 18 de març, i que resumeixo dient que la disjuntiva és vida o mort, que la raó principal per la vida és la defensa de la generació més jove que està sent maltractada i torturada amb les mesures dites de “seguretat”, que la força ha de ser la dels pares i avis protegint els seus fills i nets, i que aquesta situació límit arracona gran part de les lliçons del passat, supera totes les divisions (ideològiques, de classe, religioses,…) que han caracteritzat les societats modernes, i que el millor contingut per fecundar aquest moviment en construcció és el del lema expressat en la quaterna VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT que Plural-21 ha adoptat els darrers temps.

De fet, la commemoració a l’octubre dels 30 anys de Plural-21 ens va permetre concentrar el que hem aprés al llarg de tres dècades d’activitat intensa, en una resposta de conjunt per DESMUNTAR LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS” com -que sapiguem- cap més no s’ha celebrat enlloc. Aquí trobareu les 53 ponències presentades per 43 oradors al llarg de les 15 sessions desenvolupades durant 11 dies.

Només hi ha un punt que, posteriorment, he vist que mancava, un important aspecte que és utilitzat sistemàticament per fer xantatge emocional a la població: “De què moren les persones que ens presenten com víctimes de COVID-19?”. A respondre amb el màxim rigor del que vaig ser possible, vaig dedicar-hi la sessió número 25, els dies 17 (en català) i 19 (en castellà) de novembre.

Confio que ser amic de Plural-21 t’ha fet sentir molt més tranquil i segur davant la genocida “Operació Coronavirus” desencadenada a finals del 2019 a una escala planetària com mai abans per la (desconeguda) ultraminoria que talla el bacallà a escala planetària. A través del “nostre canal de TV” hem anat donant elements, arguments, propostes,…, per impedir l’arrelament de la por i, ans el contrari, sentir-nos segurs i forts en mig de la terrorista “Operació Coronavirus” que ens han fabricat gràcies a uns mitjans de comunicació que han censurat tota veu crítica.

M’agradaria que em/ens fessis arribar la teva valoració sobre quina ha estat per a tu durant aquest anys “especial” la utilitat de ser amic de Plural-21. Per cert, a sota trobes un Resum de les activitats fetes des de gener a novembre d’enguany.

Et recordo que el nostre servei de llibreria i documentació permet fer regals de qualitat per aquestes Festes, que ofereixen tres oportunitats cadascuna amb matisos propis: per Nadal, per Any Nou i per Reis (en català, Reis d’Orient, no “Mags”). En particular, aquest any hem fet uns tarjetons (a 20 euros) que serveixen per regalar ser “Soci de Plural-21” durant tres mesos.

M’acomiado desitjant-te, segons la fórmula “de sempre”:

 

BON NADAL I MILLOR ANY NOU!

 

que reforço i adapto completant amb que:

 

davant del Nou Ordre Mundial

que volen establir els actuals Líders Artificials al servei de l’1% de la població,

que els Líders Naturals del Poble siguem capaços d’instaurar

UNA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA

al servei de tots els Pobles, de més del 99% de la població.

 

Una forta abraçada …

… encara més intensa que les d’abans!

 

Lluís Botinas

President

 

 


ASSOCIACIÓ PLURAL 21. ASSOLIMENTS GENER-NOVEMBRE 2020

 

L’Associació Plural 21 https://plural-21.org/ ha celebrat 30 anys ininterromputs (1990-2020) tenint cura de la Vida. Es va commemorar mitjançant un esdeveniment que va aprofundir sobre la situació actual, va durar 11 dies d’octubre amb 15 sessions en què van participar 43 oradors que van presentar 53 ponències totalitzant més de 50 hores de transmissió en directe, amb la col·laboració de voluntaris de l’Associació.

Al llarg de l’any 2020 hem realitzat 153 esdeveniments (d’ells, 138 gratuïts) amb una assistència al local de 592 persones, i via streaming de 9.467 persones. Hem atès a 172 persones afectades per alguna malaltia, brindant-los una altra informació que pogués ajudar a comprendre el seu procés biològic.

 

Altres èxits:

Hem fet un pas important on-line amb l’obertura el 26 de març de canal https://www.twitch.tv/plural_21/, que a data 16/12/20 ha aconseguit 503 subscriptors i ha rebut 13.255 visualitzacions totals, realitzant més de 100 entrevistes o conferències que després hem pujat, a més de al Youtube, a les diferents plataformes que hem també creat aquest any per augmentar i diversificar la nostra divulgació:

Brighteon: 49 vídeos publicats, 742 visualitzacions

Ivoox (podcasts): 80 àudios publicats

Actualització de canal Archive.org: 89 vídeos publicats

Youtube: hem passat de 600 a 10.713 subscriptors, 111 vídeos publicats, 485.634 visualitzacions. Els 10 més vistos:

TÍTOL VISUALITZACIONS
Carme Huertas (filóloga, escritora): «Ingeniería lingüística en el discurso público» 232.212
“Entender la situación actual. Resumen”, por Lluís Botinas (25-06-20) 14.373
20140411 “No venimos del latín”, por Carme Huertas 10.145
Conversando con Enrique Costa (I), un médico de los de antes, sobre la Teoría de la Infección 5.855
“Conversaciones sobre la Ley Natural” entre Ra y José Luís (I) 5.356
“Conversaciones sobre la Ley Natural” entre Ra y José Luís (II) 5.087
Médico pediatra: “La pandemia real silenciada” 4.792
Ibn Asad conversa con José Luis:“Estamos todavía muy vivos” 4.452
“Introducción a la ley natural”. por José Luis Ruíz 3.659
“Conversaciones sobre la Ley Natural” entre Ra y José Luís (III) 3.517

 

Finalment, hem fet passos importants en la reparació i obres al nostre local com la construcció de prestatgeries de fusta per a la nostra Biblioteca de documentació d’investigació d’aquests 30 anys, també de la sala moviment i la claraboia de llum.

 

Bones Festes!!!