Dijous, 12 d’abril 2018. Conferència: Agricultura biofísica

Dijous, 12 d’abril, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

Pere Subirana

Consultor ambiental i divulgador de l’enfocament energètic de l’agricultura. Autor del llibre “Consumir menys per a viure millor”.


Agricultura biofísica

Un enfocament energètic de l’agricultura.

Presentació: Pere Subirana, consultor ambiental i divulgador de l’enfocament energètic de l’agricultura. Autor del llibre “Consumir menys per a viure millor”.

Web: Grup de facebook: “Agricultura y energías sutiles

Resum: L’agricultura que es practica de forma majoritària actualment està basada en la química. La química, les seves reaccions i els elements i són a la base de tot. Aquesta agricultura té uns problemes ambientals, socials i sanitaris evidents i en contraposició ha sorgit el moviment de l’agricultura biològica. La biologia, per contraposició a la química, respecta la vida i posa l’èmfasi en la protecció dels éssers vius i ecosistemes. Tanmateix els éssers vius estan immersos en contextos governats per la física: camps electromagnètics, influències tel·lúriques i còsmiques, etc.

Anomenem agricultura biofísica a l’agricultura que, sense deixar de banda la biologia, posa els éssers vius en el context de la física. Es una agricultura amb un enfocament energètic, es podria anomenar també agricultura energètica, vibracional, o de camps subtils. Llavors podem construir una agricultura que tingui en compte fenomens com el paramagnetisme, la geobiologia, l’electrocultiu, l’homeopatia, el poder de la ment i el poder de l’espiritualitat.

Algunes pràctiques antigues arraconades per l’enfocament químic cobren llavors una nova dimensió quan les observem a través de la física, especialment de la física quàntica. L’agricultura biofísica o energètica obre un munt d’oportunitats, de pràctiques noves i de trobar un nou sentit a l’activitat agrícola: d’un tipus d’agricultura basada en la producció passem a un tipus d’agricultura basada en l’evolució dels éssers vius.


Actividad gratuita.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Teléfono (recomendado)

Deseo:

Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

Tu mensaje

[recaptcha]

(Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

  ¡Gracias por tu interés!

 


 

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

Plural-21 en Google Maps