Des del 16 de febrer 2019. Cicle: Radiestèsia i Biosensibilitat

A càrrec de:

Pere Subirana

Consultor ambiental i divulgador de l’enfocament energètic de l’agricultura. Autor del llibre “Consumir menys per a viure millor”.

 

Primera sessió:

Radiestèsia per a cuidar-se un mateix

Data: Dissabte, 16 de Febrer, de 10:00 a 20:00 amb pausa per dinar.

Lloc: Seu de Plural-21

La radiestèsia es una eina polifacètica que ens ajuda a cuidar-nos millor. Ens dóna accés a una informació inconscient, no racional, però molt valuosa per tal de prendre consciència del missatge que hi ha darrera de les disfuncions i escoltar-lo. Moltes vegades estem dividits entre allò que volem racionalment i allò que necessitem realment. La radiestèsia integra el nostre ésser i ens ajuda a tenir una consciencia més elevada. La radiestèsia, en tant que expressió de la nostra biosensibilitat, ens pot servir per a mesurar la vitalitat dels aliments, la compatibilitat d’aliments i altres productes amb el nostre cos, detectar influències negatives de diferents orígens (geopatologies, memòria dels llocs, etc), trobar els millors remeis naturals, homeopàtics, herbals, etc. La salut és el retrobament de la Unitat.

Aportació: 60 EUROS – Inscripcions

 

Segona sessió:

El conreu de la saviesa en la vida quotidiana

Data: Dissabte, 2 de Març, de 10:00 a 20:00 amb pausa per dinar.

Lloc: Seu de Plural-21

La saviesa no és quelcom que es té o no: la saviesa es quelcom que es conrea i es treballa. El conreu de la saviesa ens porta a prendre millors decisions, a tenir conseqüències més positives dels nostres actes i a minimitzar els errors. Ningú neix savi, però l’edat tampoc és un bon indicador de la saviesa. Es cert que la gent gran ha tingut més temps per equivocar-se i aprendre dels errors, però la saviesa es el fruit d’un procés conscient que hem generat. Hi ha una saviesa conscient i una saviesa inconscient, a la qual podem accedir amb la radiestèsia. De res serveix voler conrear valors o voler millorar com a persona si una part inconscient nostra ens boicoteja. La saviesa és una eina al servei d’una vida millor, més conscient i integrada.

Aportació: 60 EUROS – Inscripcions

 

Tercera sessió:

El conreu de la biosensibilitat

Data: Dissabte, 6 d’Abril, de 10:00 a 20:00 amb pausa per dinar.

Lloc: Seu de Plural-21

La biosensibilitat, el “ressenti” com diuen els francesos, es la capacitat d’adonar-se de les energies subtils que ens envolten. Podem fer-la servir per triar el millor aliment per a nosaltres, per a descobrir què no ens va bé, per adonar-nos dels bloquejos energètics propis i dels altres. O per comunicar-nos millor amb animals, plantes, arbres… Es pot dir que es un tipus d’intel·ligència, una intel·ligència vinculada a l’hemisferi cerebral dret. Tots els éssers són emissors de vibracions. Cadascú de nosaltres vibra a una determinada freqüència. La nostra freqüència vibratòria a vegades es compatible amb altres éssers o coses i a vegades no. A la capacitat de sintonitzar amb altres freqüències l’anomenem “capacitat de ressonància”. Aquesta capacitat ens permet accedir a informació que no és accessible de cap altra manera, per descomptat no és accessible amb la racionalitat de l’hemisferi esquerre del cervell.

Aportació: 60 EUROS – Inscripcions

 

Quarta sessió:

Sortida al Montseny: Anàlisi energètic i geobiològic d’un monument megalític

Data: Dissabte, 11 de Maig, de 10:00 a 14:00.

Lloc de trobada: a confirmar. Desplaçament no inclòs

El monuments megalítics són llocs històrics incompresos. Es poden analitzar des de molts punts de vista: històric, paisatgístic, etc. Però mai s’han analitzat des del punt de vista energètic. Des d’aquests punt de vista, tenim tota una altra perspectiva. Ens adonem que els éssers humans del neolític ja coneixien i feien servir les energies invisibles con les energies tel·lúriques, camps magnètics naturals i propietats de les pedres per al seu benestar. Una anàlisi geobiològica ens dóna tota una altra dimensió de la cultura megalítica i de les pedres. Les pedres dels dolmens, menhirs tenien una funció, que variava en cada lloc. La història es fa sempre des d’una perspectiva racional, i deixa de banda la dimensió energètica. Només quan ajuntem diferents perspectives podem comprendre per a què servien aquests monuments.

Aportació: 25 EUROS – Inscripcions

 

Cinquena sessió:

Radiestèsia, aigua i salut

Data: Dissabte, 1 de Juny, de 10:00 a 20:00 amb pausa per dinar.

Lloc: Seu de Plural-21

La radiestèsia ens permet conèixer millor l’aigua, tractar-la i vitalitzar-la de forma més adient. En aquest taller descobrirem l’aigua des d’una perspectiva energètica:el més important de l’aigua és la informació que porta. Aprendrem a veure com podem programar-la per tal d’obtenir els millors beneficis d’aquest líquid que porta la vida.

L’aigua és un ésser viu i l’hem de tractar com a tal. Tenim un desconeixement total de l’aigua i de la seva significació. La radiestèsia ens ajuda a treure més profit de l’aigua i a mirar-la amb més respecte i veneració. Ens fa veure allò que mirem cada dia des d’una nova perspectiva.

Aportació: 60 EUROS – Inscripcions

 


NOTA: Que nadie deje de venir por razones económicas

 

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Passatge Gaiolà, 24, local.

Al lado de c/Sicilia entre c/Mallorca y c/Valencia 08013 BCN

A 130 metros de la Sagrada Familia

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Plural-21 en Google Maps