Diumenge, 21 de juliol 2019. Taller de TRE® :Tension & Trauma Releasing Exercises

PLACES EXHAURIDES

Degut a l’excel·lent acollida, i per tal de garantir la qualitat del Taller, tanquem les inscripcions de l’horari de matí i programem una Sessió de tarda, de 17:00 a 20:30 hores, a la qual us convidem a inscriure-us

De 10:00 a 13:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

 Carles Ripol Creuheras


Taller de TRE® :Tension & Trauma Releasing Exercises

Tècnica Corporal que activa una vibració neurogènica per reduir i alliberar tensió, estrès i trauma. Eina per augmentar la resiliència i auto gestió de l’ansietat i l’ estrès.

 

Farem dues pràctiques i una xerrada teòrica dels inicis del TRE®: Tension & Trauma Releasing Exercises , i la connexió cos-ment. El TRE® és una tècnica corporal que, a través d’uns senzills exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neurogènics en el cos que allibera estrès, tensió i trauma, és a dir les tensions que han quedat en la memòria fascial i muscular després de situacions estressants o traumàtiques de la vida.

Aquesta vibració que emergeix des de l’interior del nostre ésser permet reduir la tensió muscular, calma el sistema nerviós d’una manera senzilla, agradable i indolora, i ajuda al cos a alliberar patrons profunds de tensió i estrès. També ajuda en l’estabilitat psíquica, emocional, corporal i espiritual permetent que la persona recuperi el seu estat d’equilibri i benestar.

El TRE® et pot ajudar a la persona en el dia a dia.

¿Què és el TRE®?

TRE®: Tension & Trauma Releasing Exercises, és a dir, exercicis per l’alliberament de la tensió, l’estrès i trauma.

El TRE® és una tècnica corporal que, a través d’uns senzills exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neuorgénics en el cos que allibera estrès, tensió i trauma, és a dir les tensions que han quedat en la memòria fascial i muscular després de situacions estressants o traumàtiques de la vida.

Aquesta vibració que emergeix des de l’interior del nostre ésser permet reduir la tensió muscular, calma el sistema nerviós d’una manera senzilla, agradable i indolora, i ajuda al cos a alliberar patrons profunds de tensió i estrès. També ajuda en l’estabilitat psíquica, emocional, corporal i espiritual permetent que la persona recuperi el seu estat d’equilibri i benestar.

El TRE® és una eina que una vegada après el seu funcionament i el seu mecanisme d’auto-regulació amb un facilitador certificat, es pot practicar autònomament tant a casa com a la feina. I per terapeutes és un complement corporal que pot fer avançar la teràpia i el benestar de la persona, empoderant al pacient.

Per a més informació:

«Liberar tensión como los animales», entrevista a Mónica Tarrés, Revista Integral

3 a la carta, L’Ofici de viure: Mònica Tarrés: «Una situació és traumàtica quan la persona és incapaç de donar-hi resposta»

Mindalia Televisión: Descubriendo el T.R.E: Ejercicio para liberar tensión, estrés y traumas por Mónica Tarrés

Vídeo TRE en Español: https://youtu.be/VRohYpiWKSw

HISTORIA DEL TRE ®: https://www.trespain.es/que-es-tre/historia-del-tre/

www.trebarcelona.cat

www.trespain.es

www.traumaprevention.com


Que cadascú porti una estora

Cal venir amb roba còmoda

Col·laboració: 40€.

Socis 35€ (*)

PLACES EXHAURIDES

Degut a l’excel·lent acollida, i per tal de garantir la qualitat del Taller, tanquem les inscripcions de l’horari de matí i programem una Sessió de tarda, de 17:00 a 20:30 hores, la la qual us convidem a inscriure-us

 


NOTA: Que ningú deixi de venir per raons econòmiques (amunt)

 

Plural-21

Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

A 130 metres de la Sagrada Família

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Plural-21 a Google Maps

Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.