Dilluns, 22 d’octubre: Sessió de Meditació en català

Dilluns, 22 d’octubre, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

CHE PORTAL. Professora de ioga, https://essenciacamins.wordpress.com


SESSIÓ DE MEDITACIÓ EN CATALÀ

SOBRE LA MEDITACIÓ

Avui dia també es parla de diferents tipus de meditació, classificació basada en la tradició de la qual prové el particular estil de meditar o en la tècnica de concentració que s’empra per arribar a l’estat meditatiu.

Considero més apropiat parlar d’una sola meditació i veure els anomenats diferents tipus de meditació, com diferents tècniques que porten a aquest estat.

Entenc la meditació no només com un exercici de silenci i calma, sinó com, en paraules de Dürckheim, «l’instrument d’obertura a l’Ésser essencial. D’aquesta manera, el sentit de la meditació és el d’un exercici iniciàtic. Iniciar significa obrir la porta del misteri. Nosaltres mateixos i totes som aquest misteri en el nostre Ésser essencial, ja que és la manera en què la Vida divina viu en nosaltres i nosaltres i en totes les coses i que tendeix a prendre forma al món a través de nosaltres. L’Ésser essencial no és una simple idea, o un simple objecte en el qual cal creure. Tampoc és el producte d’una imaginació piadosa. És el contingut d’una experiència que no té només valor empíric, sinó caràcter de revelació «.

Les sessions de meditació que comparteixo estan inspirades en diferents tradicions amb les seves diferents tècniques, diferents mètodes que porten al mateix estat, que podem anomenar Contemplació, Buit, Plenitud o Unió, noms diferents per a una mateixa experiència de transformació.


Actividad gratuita.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    ¡Gracias por tu interés!

   


   

  Plural-21

  Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

  Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

  93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

  Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
  Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

  Plural-21 en Google Maps

   Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad