CANCEL·LAT Des del 24 de febrer 2019: Curs básic teòric-pràctic Seitai Cinc sessions – Últim diumenge de cada mes

Primera sessió:

diumenge, 24 de febrer, de 09:30 a 15:00 hores (amb pausa), a la seu de Plural-21.

Dates: 24 de febrer, 31 de març, 28 d’abril, 26 de maig, i 30 de juny

A càrrec de:

  Magda Barneda.

Inicia el Seitai el 1973 amb Katsumi Mamine, deixeble directe de Haruchika Noguchi, fundador del Seitai

Associació Espaidó

ESDEVENIMENT CANCEL·LAT, PERDONEU LES MOLÈSTIES


5 diumenges de 9,30h a 15,00h (amb pausa)

Curs básic teòric-pràctic Seitai

Els conceptes bàsics que explora el Seitai són l’Autorregulació del Cos, la coordinació de la CVP (eix Cap-Vértebres-Pelvis), les Oseis (maneres de percebre el món i reaccionar enfront d’ell a nivell orgànic, psíquic, energètic i motriu), i la TPE (Tensió Parcial Excessiva).

  • El Seitai observa l’estructura del moviment espontani.
  • Observarem com ens movem i com ens tensen en el nostre viure.
  • Coneixerem les diferentes sensibilitats, donant-nos eines d’autoconeixement que ens ajuden en la millora de les relacions, tant amb nosaltres mateixes com amb els altres.
  • Les pràctiques ens ajuden a recuperar flexibilitat (tant física com orgànica), a desfer bloquejos (físics i emocionals), a aconseguir més espai vital, més amplitud en la respiració, calma mental, presència i concentració .
  • Recuperant la nostra espontaneïtat recuperem l’energia vital creativa, el benestar i més llibertat per viure la vida amb més plenitud.

Les pràctiques bàsiques del Seitai són:

Katsugen Undo:

Sentir l’estat de la nostra CVP estimulant el moviment espontani regenerador propi del cos. En la mesura que aquest moviment és més fluït, el nostre cos no només es regenera, sinó que també s’expressa psíquica i corporalment d’una manera més autèntica i més d’acord amb la seva naturalesa.

Yuki:

Atendre el nostre organisme a través de les mans. Pot realitzar-se de forma individual o en parella aconseguint una comunicació mútua.

Gyoki:

Augmentar la concentració i desenvolupar la capacitat de captar el Ki, l’energia vital, a través d’exercicis respiratoris.

Dates: 24 de febrer, 31 de març, 28 d’abril, 26 de maig, i 30 de juny

MAGDA BARNEDA

Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona (1972); titulada com a mestre de Ioga per la AEPY, Associació Espanyola de Practicants de Ioga (1972); Instructora de Seitai per l’escola Seitai Barcelona de Katsumi Mamine (1979); Màster en Psicologia Aplicada amb Metodologia DBM per la Universitat de València (1999); Diplomada en Hipnosi per la Universitat de València (1999).

Inicia el Seitai el 1973 amb Katsumi Mamine, deixeble directe de Haruchika Noguchi, fundador del Seitai. Des de llavors no ha deixat d’aprofundir en el Seitai assistint a cursos i seminaris impartits per Katsumi Mamine, Nomura Sensei i els fills de Noguchi a Barcelona, Paris i Tòquio.

Porta tota una vida dedicada a l’estudi i l’observació de la relació entre el cos i la ment i s’ha mantingut activa practicant Seitai tant en la seva vida personal, amb la seva família i en l’àmbit professional.

Partint d’aquests coneixements i d’aquesta experiència, en els últims anys es centra també en portar el Seitai dins l’àmbit educatiu. En aquest context porta diferents grups de criança i imparteix diferents tallers sobre maternitat i paternitat, monogràfics sobre l’agressivitat i l’adolescència i cursos dirigits a educadors i Mestres a la Universitat de Barcelona i en diferents centres educatius.

Juntament amb un grup de persones crea l’Associació Espaidó amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer la Cultura Seitai i poder continuar investigant i aprofundint en ella.


Col·laboració cinc sessions:

260€, públic en general

230€, jubilats, aturats, estudiants

200€, socis i sòcies

És necessari inscriure’s prèviament i fer l’abonament del preu de les cinc sessions per a assegurar la realització del curs i per a reservar plaça.

Inscripció i pagament en aquest enllaç

 


Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

Plural-21 en Google Maps

 Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad