StreamingDivendres, 20 de març 2020. Presentació del llibret: Radiestèsia evolutiva: L’art d’escoltar l’invisible

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21. NO PRESENCIAL, NOMÉS STREAMING

La presentació es farà per Streaming i en castellà.

a càrrec de:

Pere Subirana

Consultor ambiental i divulgador de l’enfocament energètic de l’agricultura. Autor del llibre “Consumir menys per a viure millor”.


PRESENTACIÓ DEL LLIBRET GRATUÏT

«RADIESTESIA EVOLUTIVA: L’ART D’ESCOLTAR L’INVISIBLE»

Per Pere Subirana, radiestesista i escriptor.

L’educació més descuidada de la societat actual és l’educació de l’inconscient.

La radiestesia es la capacitat d’accedir a informació més enllà de la informació sensorial. Som una antena i tenim una capacitat, sovint poc cuidada, d’accedir a informació rellevant per a nosaltres fent servir les capacitats de l’hemisferi cerebral dret. La Radioestèsia Evolutiva és radioestèsia que està al servei del creixement personal, tot obrint a la consciencia els processos invisibles, i actuant damunt d’ells per tal d’eliminar bloquejos o per tal d’educar l’inconscient en un sentit positiu.

La radiestesia ha utilitzat des de sempre gràfics radiònics per tal d’emetre informació que arribi a las persones malgrat la distància. La radiestesia evolutiva desenvolupa gràfics específics per tal d’afavorir canvis personals positius actuant tant de forma energètica sobre els cossos subtils de les persones com directament sobre l’inconscient amb missatges directes.

Descarrega el llibre «Radiestèsia evolutiva»

Des d’aquesta pantalla pots seguir la transmissió. En cas que tinguis cap problema, pots veure-ho directament a Youtube: https://youtu.be/g1J25JIbgeM


Activitat gratuita.


 

Plural-21

Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

A 130 metres de la Sagrada Família

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Plural-21 a Google Maps

Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.