Dimarts, 23 de juliol. Presentació del llibre: Frescor Vegana

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

La seva autora, Josefina Llargués


Presentació llibre FRESCOR VEGANA

On hi trobaràs polos, sorbets, granissats, gelats i begudes refrescants

 

Presentació del llibre Frescor Vegana on hi trobaràs polos, sorbets, granissats, gelats i begudes refrescants que et sorprendran per la seva originalitat i la senzillesa amb que podràs preparar-los a casa. Totes les receptes estan lliures de gluten i de lactis i no contenen cap ingredient d’origen animal, ni greixos hidrogenats, conservants, additius, colorants o aromes sintètiques, així com tampoc edulcorants artificials o sucre refinat; només ingredients vegetals 100% naturals, ecològics, sostenibles i de fàcil digestió i assimilació que, lluny d’engreixar i aportar calories buides a la teva dieta, estan farcits de nutrients que alimenten el cos i l’esperit. Al final de la presentació prepararem i tastarem alguna de les receptes.

Hi haurà llibres per comprar i per signar l’autora.

Josefina Llargués és llicenciada en Psicopedagogia, Postgraduada en Psicopatologia Clínica i Màster en Nutrició i Salut. Amant del món natural, va cursar també estudis de naturopatia, homeopatia i nutrició Ayurveda. Imparteix xerrades arreu i desenvolupa la seva activitat professional a la seva pròpia consulta. És autora de diversos llibres i ha rebut quatre guardons dels International Gourmand Cookbook Awards, per la seva contribució al foment dels hàbits saludables. Si vols saber més sobre l’autora i les seves activitats actuals, pots consultar la seva pàgina web: josefinallargues.cat

La presentació es realitzarà en català


Activitat gratuïta.

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    Gràcies pel teu interès!

   


   

  Plural-21

  Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

  Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

  Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

  A 130 metres de la Sagrada Família

  93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

  Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
  Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

  Plural-21 a Google Maps

  Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.