5 – Mort de Carles I al monestir de la Murtra, per Daniel Ibànyez

dijous, 8 de novembre, a les 19:30, per Daniel Ibànyez.

III Cicle sobre la Falsificació de la Història de Catalunya (5/24)

Mort de Carles I al monestir de la Murtra, a Badalona

La Historiografia oficial ens diu que l‘Emperador Romà Germànic Carles I, es va retirar i va morir al “Monasterio de Yuste, Extremadura”. L’any 2006 vaig començar a investigar la possibilitat de que Carles I, es retires i moris al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra de Badalona, ciutat on resideixo. He organitzat varies visites guiades al Monestir de la Murtra fen de guia; la darrera varen assistir 62 persones. En una exposició realitzada amb PowerPoint de 29 diapositives, explicaré els arguments que donen suport a la meva recerca. He publicat articles sobre aquest assumpte, he dictat conferències amb anterioritat i estic preparant un llibre recopilador.

I cada vegada em sembla més coherent que Carles I morís al Monestir de la Murtra quan es va descobrint i lligant peces d’un puzle que es te que acabar de reconstruir en el que (A) van ser benefactors d’aquest Monestir de Badalona al llarg del temps, reis com Joan II, els Reis Catòlics, Carles I, Felip II i l’emperadriu Maria; (B) els Reis Catòlics hi van rebre a Cristòfor Colom en arribar del seu primer viatge al Nou Món, l’abril del 1493; (C) s’hi conserva un mural al·lusiu a una visita de Carles I; (D) el rei Carles I va rebre a Barcelona durant la nit del dimecres 6 de juliol de 1519 la noticia de la seva elecció com a Emperador; (E) que “el imperio donde nunca se ponía el sol” es va dirigir des d’una Cort que es desplaçava fonamentalment entre Barcelona, Molins de Rei, València, Alacant i Saragossa, i que no és fins 1561 quan Felip I trasllada la Cort a Madrid; F)…

DANIEL IBÀNYEZ I JULVE

Nascut a Vigo l’any 1940. Perit Industrial, Barcelona 1964. Empresari del Sector Electrònic, Àrea del Transport des de 1974. Dedicat a la recerca de la Història de Catalunya, en especial de la dinastia dels Austries, “Hernan Cortés” i “Juana la Loca”, des de l’any 2004. Músic percussionista de Jazz. Escola de Música Moderna de Badalona, (1998 – 2004). Coautor del llibre “Circuitos Binarios”, Editorial Marcombo, 1972. Col·laborador del llibre “Foundations of aphasia rehabilitation”, Michel Paradis, International Association of Logopedics and Phoniatrics, 1983, Nueva York – Tokio – Cambridge. Actualment, treballa a la seva empresa i en tasques de temes d’història i toca en dos grups de Música de Jazz.

Si no pots veure el vídeo, fes servir aquest enllaç:
https://archive.org/download/III-Cicle-Falsificacio-historica/TercerCicle-05-24-Daniel-Ibanyez.mp4

Si desitges veure o descarregar el llistat complet de conferències:
https://archive.org/details/III-Cicle-Falsificacio-historica

 

III Cicle sobre la FALSIFICACIÓ DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

Panoràmica d’una falsificació de segles, en els cinc continents i en tots els àmbits

ELEMENTS PER A UNA VERITABLE HISTÒRIA DE LA NACIÓ CATALANA

Veure programa complet: III Cicle Falsificació Història Catalunya

Ver programa completo: III Ciclo de conferencias sobre la manipulación de la Historia de Cataluña

Veure Conferencia Inaugural d’En Jordi Bilbeny

Organitza: PLURAL-21 i INSTITUT NOVA HISTÒRIA

4 Octubre 2012 – 21 Març 2013

Cada dijous a 2/4 de 8 del vespre Seu de Plural-21: Cartagena, 230; 5è 1a

Preu: 20 euros/sessió Tot el cicle: 300 euros

Socis, aturats, jubilats, estudiants: 33% de descompte

NOTA: No deixeu de venir per raons econòmiques

Inscripcions: 93-450.13.00
E-mail: info@plural-21.org / http://inh.cat/ / https://plural-21.org

Ubicació de la seu de l’associació Plural 21 segons «Google Maps»