Diumenge, 28 de gener 2018. Curs: De veritat coneixes les teves capacitats?

Diumenge, 28 de gener, de 10:30 a 14:00 i de 15:30 a 18:30, a la seu de Plural-21.

A càrrec de la

  Doctora en Filosofia i Filologia ROSÀNGELA BERTRAN.

La Dra. Bertran ha nascut a Barcelona, s’ha format a Suïssa pel batxillerat, a Itàlia per la llicenciatura, a Catalunya per al doctorat, i als Estats Units per la formació de Coaching d’Èxit, Coaching Transformacional per al Benestar i d’E.F.T. (Emotional Freedom Technique o tècnica d’alliberament emocional, que forma part de la psicologia energètica, branca de la medecina energètica). Com a Coach d’Èxit i especialista en les emocions, ajuda a les persones a ser elles mateixes tot desenvolupant el seu potencial i traient el que els bloqueja per a dur-ho a terme. Veure els projectes i transformacions en les persones o grups que venen a ella és el seu objectiu que viu amb passió, tot acompanyant-les.  


DE VERITAT CONEIXES LES TEVES CAPACITATS?

EINES D’ALLIBERAMENT EMOCIONAL I AUTORECONEIXEMENT

PER LA CLAREDAT I L’EXPANSIÓ VITAL

CURS

En aquesta jornada de pràctiques de creixement personal, la Dra. Rosàngela Bertran, Coach d’Èxit, Coach Transformacional per al benestar i Experta de Tècnica d’Alliberament Emocional, E.F.T., formada als Estats Units, t’ofereix una formació i experiència transformacional excepcional de claredat i avenç a la teva vida. No importa l’etapa en què et trobis.

Marca el teu calendari per a aquest esdeveniment únic es farà a la seu de l’Associació PLURAL-21, Carrer Cartagena, 230, 5è 1a, de Barcelona. Començarà a les 10:30 del matí i finalitzarà a les 18:30 de la tarda del diumenge 28 de Gener per completar un curs visionari sorprenent. Un pas ferm de claredat i progrés per al 2018. A més tancarem el dia amb el Taller de Joia que de segur que t’omplirà d’inspiració i alegria.

T’enduràs a casa tècniques altament valuoses per l’activació de la positivitat a la teva vida. De manera excepcional, AQUEST CURS INCLOU una sessió de feedback i seguiment personal al cap de dues setmanes per a reforçar el teu avenç. Es farà certificat d’assistència a qui ho desitgi.

La Doctora en Filosofia i Filologia ROSÀNGELA BERTRAN CASANOVAS ha nascut a Barcelona, s’ha format a Suïssa pel batxillerat, a Itàlia per la llicenciatura, a Catalunya per al doctorat, i als Estats Units per la formació de Coaching d’Èxit, Coaching Transformacional per al Benestar i d’E.F.T. (Emotional Freedom Technique o tècnica d’alliberament emocional, que forma part de la psicologia energètica, branca de la medecina energètica). Com a Coach d’Èxit i especialista en les emocions, ajuda a les persones a ser elles mateixes tot desenvolupant el seu potencial i traient el que els bloqueja per a dur-ho a terme. Veure els projectes i transformacions en les persones o grups que venen a ella és el seu objectiu que viu amb passió, tot acompanyant-les.

PROGRAMA:

De 10:30 a 14:00: Pràctiques de Tècniques d’Alliberament Emocional (E.F.T.). Pràctiques de Coaching d’Èxit i Coaching Transformacional per al Benestar. Part primera.

De 14:00 a 15:30: Pausa per dinar. Hi ha molts llocs a la zona de tots tipus.

De 15:30 a 17:00: Pràctiques de Coaching d’Èxit i Transformacional per al Benestar. Part segona.

De 17:00 a 18:30: Taller de joia, per alegrar els nostres cors.

AQUEST CURS INCLOU una sessió de feedback i seguiment personal al cap de dues setmanes per a reforçar el teu avenç. Es deixarà certificat d’assistència.

EN AQUEST CURS descobriràs:

  • Un nou camí cap a la claredat i creixement.

  • Un procediment de pau personal que començaràs aquí conscientment i que guardaràs per a la vida.

  • Paradigmes inconscients condicionants que desfarem.

  • Nous passos cap a manifestar més resultats en la teva vida personal i professional.

Aprendràs tècniques personalitzades, concentrant-te en alliberar el que no necessites i descobrint com trencar models que t’estaven frenant per brillar i a desenvolupar-ne de nous.

Més informació (PDF):

Autopresentació

Preguntes i respostes

Això és el que la gent diu de la ROSA

Alguns comentaris dels meus mentors

Entrevista


 

Col.laboració: 85€, a pagar de 10:00 a 10:25h. al local de PLURAL-21, abans de començar. (*)

Consideracions especials: Socis, 65€; Aturats, jubilats, estudiants…: 75€

Places limitades !!!

Es prega puntualitat

És necessari inscriure’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Pots fer servir aquestes vies:

Escriu a rosabertrancat@gmail.com amb l’Assumpte CURS INTENSIU DE COACHING

Reserva el teu lloc fins al divendres 26 de Gener per al diumenge 28 de Gener al WhatsApp de contacte, del telèfon 676216995

O si vols, pots fer servir aquest formulari:

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Teléfono (recomendado)

Deseo:

Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

Tu mensaje

[recaptcha]

(Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

  Gràcias pel teu interès!

 


 NOTA: Que ningú deixi de venir per raons econòmiques

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

Plural-21 en Google Maps