(CANCELADO) Dilluns, 17 d’octubre. Taller: Nens feliços, pares feliços

(CANCELADO) Dilluns, 17 d’octubre de 09:30 a 12:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

ROSALINA SOLÉ

Assessora en educació i criança. Investigadora independent sobre aquests temes. Mestra amb més de 30 anys d’experiència. Assessora en educació i criança, Kinesiòloga educativa i Ortokinesiòloga

Col.laboració: 20€ (*)


TALLER NENS FELIÇOS, PARES FELIÇOS

No saps si ho estàs fent bé?
Tens dubtes, preguntes?
Et preocupa l’evolució que està tenint la teva filla/el teu fill?
Creus que l’estàs educant adequadament i t’està causant problemes?

datauri-file

Tot es basa en fer feliços els teus fills/filles. Això s’aconsegueix proporcionant-lis el que necessiten. En aquest taller coneixeràs quines necessitats tenen i com fer-lis arribar aquestes necessitats.

Treballarem basant-nos en la criança i educació respectuoses. Per mitjà de les activitats que realitzarem, podreu saber com actuar, interaccionar i/o quines pautes seguir per resoldre alguns dels problemes, conflictes, indecisions o dubtes que tens amb la teva filla o el teu fill, tals com els relacionats amb: la rebel·lia, la timidesa, la desmotivació pels estudis, l’excés d’activitat, la son, etc.

Pensem que el secret d’una adequada criança i educació consisteix en actuar de la forma més beneficiosa pel nen que a la vegada serà també la més beneficiosa per nosaltres. Quan més aviat fem això, més bé estarà el nen en tots els camps del seu ésser: tant el físic, com l’emocional, com el psíquic. Aquestes actuacions s’haurien de dur a terme des del moment del naixement, inclús abans, dins l’ úter matern. Quan abans “posem fil a l’agulla”, abans tot “anirà sobre rodes”. La tardança en aplicar aquesta “manera de fer”, que al final acaba inclús convertint-se en “una manera d’ésser” tant de pares com de fills, causa més dificultats a l’hora de criar i educar.

Taller dirigit a mares, pares i qualsevol persona interessada en el tema. Molt indicat també a parelles que volen ser pares.

Reflexionarem, comentarem, escriurem, farem role-playing per parelles.

Porteu un parell de folis, bolígraf i una carpeta.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  ¡Gracias por tu interés!

 


* DESCUENTOS: 

30% soci*s,  Comités anti-SIDA; 20% parad*s, jubilad*s y estudiantes *

NOTA: Que nadie deje de venir por razones económicas (arriba)

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

Plural-21 en Google Maps