Diumenge, 6 d’octubre 2019: Celebració dels 29 anys de Plural-21 Celebración de los 29 años de Plural-21

1.- Text en català

2.- Texto en castellano


1.- Text en català

Actuar tenint cura de la vida en un planeta viu

17:45 Benvinguda

18h Col·loqui:

LA IMPORTÀNCIA DEL DRET A LA INFORMACIÓ.

Es respecta el dret que té tota la població a conèixer els diferents plantejaments, les distintes propostes, les variades teories, les diverses vivències que hi ha sobre cada tema de la societat i de la vida?

Hi haurà dos introduccions de mitja hora realitzades per la filòloga i escriptora

CARMEN HUERTAS sobre

«DRET A LA INFORMACIÓ, EL NEGOCI DE LA POR, I COM EMPODERAR-NOS»

i pel President de Plural-21,

LLUÍS BOTINAS sobre

«LA VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT

EXIGEIXEN EL DRET A LA INFORMACIÓ»

19h Preguntes i debat

20h Brindis

20:30h Comiat

Sobre els ponents:

CARMEN HUERTAS, lingüista, escriptora, autora de Estamos hechos de lenguaje (2019), M’estic tornant boja (2017), La veritable història de Josep Sàbat, el bandoler Capa Negra (2016), No venimos del latín (2015), Tots els dilluns són dolents (2010). Llicenciatura en Filologia Catalana, especialització en Lingüística Catalana. Tecnologies de la Llengua. Ciència Cognitiva y Llenguatge. Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). Tesina: Codificació d’un Corpus. Codificació informàtica del signari ibèric nord-oriental, dirigida per Antoni Oliver González, especialista en lingüística computacional. Máster de gestió del cicle de projectes i acció humanitària. Especialització: Tècnic en Acció Humanitària, Tècnic en Avaluació, Planificació i Gestió de Projectes de Desenvolupament.

Més de Carmen Huertas a l’entrevista d’Alish de Time for TruthSOMOS LENGUAJE con Carme Jiménez Huertas

NO VENIMOS DEL LATÍN – Carme Jiménez Huertas

DEBATE: El origen de la Lengua

Conferencia en Plural-21 el 11 de abril de 2014

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, president de Plural-21. Coautor de DE MARX A PLATÓN. Retorno a la Tradición Occidental (Libros de la Zona Abierta, Barcelona, 1999). Autor de DESMONTAR EL SIDA. El SIDA no es una enfermedad a tratar -ni siquiera alternativamente- sino un engranaje made in USA a destruir (Cauac, Múrcia, 2011; es pot baixar gratuïtament: https://plural-21.org/wp-content/uploads/2016/02/LIBRO-Desmontar-el-SIDA-w.pdf), EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, un engranaje criminal made in USA (no-publicat), i de CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714.Com érem i què vam fer durant vuit segles els Catalans, la Nació Catalana i l’Imperi-xarxa Català (autoeditat). Impulsa el blog lagotacatalana.cat


2.- Texto en castellano

Actuar cuidando la vida en un planeta vivo

17:45 Bienvenida

18h Coloquio:

LA IMPORTANCIA DEL DERECHO A LA INFORMACIÓN.

¿Se respeta el derecho que tiene toda la población a conocer los diferentes planteamientos, las distintas propuestas, las varadas teorías, las diversas vivencias que hay acerca de cada tema de la sociedad y de la vida?

Habrá dos introducciones de media hora realizadas por la filóloga y escritora

CARMEN HUERTAS sobre

«DERECHO A LA INFORMACIÓN, EL NEGOCIO DEL MIEDO, Y COMO EMPODERARNOS»

y por el Presidente de Plural-21,

LLUÍS BOTINAS sobre

«LA VIDA-VERDAD-LIBERTAD-IDENTIDAD

EXIGEN EL DERECHO A LA INFORMACIÓN»

19h Preguntas y debate

20h Brindis

20:30h Despedida

Sobre los ponentes:

CARMEN HUERTAS, lingüista, escritora, autora de Estamos hechos de lenguaje (2019), M’estic tornant boja (2017), La veritable història de Josep Sàbat, el bandoler Capa Negra (2016), No venimos del latín (2015), Tots els dilluns són dolents (2010). Licenciatura en Filología Catalana, especialización en Lingüística Catalana. Tecnologías de la Lengua. Ciencia Cognitiva y Lenguaje. Practitioner en Programación Neurolingüística (PNL). Tesina: Codificació d’un Corpus. Codificació informática del signari ibèric nord-oriental, dirigida por Antoni Oliver González, especialista en lingüística computacional. Máster de gestión del ciclo de proyectos y acción humanitaria. Especialización: Técnico en Acción Humanitaria, Técnico en Evaluación, Planificación y Gestión de Proyectos de Desarrollo.

Más de Carmen Huertas en entrevista de Alish de Time forTruthSOMOS LENGUAJE con Carme Jiménez Huertas

NO VENIMOS DEL LATÍN – Carme Jiménez Huertas

DEBATE: El origen de la Lengua

Conferencia en Plural-21 el 11 de abril de 2014

LLUÍS BOTINAS, investigador independiente, presidente de Plural-21. Coautor de DE MARX A PLATÓN. Retorno a la Tradición Occidental (Libros de la Zona Abierta, Barcelona, 1999). Autor de DESMONTAR EL SIDA. El SIDA no es una enfermedad a tratar -ni siquiera alternativamente- sino un engranaje made in USA a destruir (Cauac, Murcia, 2011; se puede bajar gratuitamente https://plural-21.org/wp-content/uploads/2016/02/LIBRO-Desmontar-el-SIDA-w.pdf), EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, un engranaje criminal made in USA (no-publicado), i de CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714.Comérem i què vam fer durant vuit segles els Catalans, la Nació Catalana i l’Imperi-xarxa Català (autoeditat). Impulsa el blog lagotacatalana.cat


Activitat gratuita.

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    Gràcies pel teu interès!

   


   

  Plural-21

  Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

  Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

  Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

  A 130 metres de la Sagrada Família

  93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

  Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
  Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

  Plural-21 a Google Maps

  Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.