Divendres, 7 de setembre 2018. Conferència: Democràcia, o bé Veritat i Llibertat?

Divendres, 7 de setembre, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

Lluís Botinas

President de Plural-21, investigador independent


Democràcia

o bé Veritat i Llibertat, és a dir, Vida?

Per una banda, els mitjans de comunicació (de comunicació del que vol el poder) estan omnipresents a les vides de la població. I sorprèn com aquests mitjans de comunicació, importants i menys importants, afirmen que democràcia implica llibertat, i que el que transmeten és la veritat inqüestionable. I pràcticament tothom, de qualsevol àmbit (polític, acadèmic, judicial, científic, mèdic, etc.), que hi té accés, actua en sintonia.

A més, aquest bloc enorme ha establert un xantatge molt eficaç: qui s’atreveix a qüestionar la democràcia, és automàticament desqualificat titllant-lo de feixista, nazi, autoritari, totalitari, etc.

Però resulta –i això no és qüestió ni de dretes ni d’esquerres, ni de monàrquics ni de republicans, ni d’”independentistes” ni d’”estadoespañolistas”- que quan s’investiga amb rigor molts dels fets importants que passen a prop (STE-Síndrome Tóxico Español, 23-F, 11-M, Germanwings, 17-A…; 1714, “Guerra Civil”, “Transició”, “Cas Scala”, “el procés”,…) o lluny (Plaça de Tiananmen, 11-S, 7J, Boston, …; avió malaisi estavellar a Ucraïna; guerres d’Irak, Líbia, Síria; Charlie-Hebdo, estadi Saint Denis -i potser més- a Paris;…), gairebé sempre s’arriba a la conclusió que la versió oficial del fet no només no està demostrada sinó que és muntada expressament per amagar el que autènticament ha passat. En canvi, es nega que existeixin altres temes malgrat estar davant dels nassos: fumigacions (mal-anomenats chemtrails); desaparició de nens i joves; funció negativa dels sistemes sanitari, educatiu, judiciari, bancari,…; etc.

I justament la democràcia és la peça decisiva per a que tot aquest engany massiu pugui succeir.

Convido a posar en comú experiències i propostes (la meva: situar en el centre Vida-Veritat-Llibertat), i treure’n eventuals mesures o suggeriments o… conclusions.


Activitat gratuïta.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    ¡Gracias por tu interés!

   


   

  Plural-21

  Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

  Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

  93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

  Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
  Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

  Plural-21 en Google Maps

   Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad