Divendres, 31 de gener 2020. Trobada-debat: El suposat «coronavirus» xinès, ¿un nou muntatge sanitari al servei dels governs -començant pel xinès- i de les farmacèutiques?

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21

a càrrec de:

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, autor de DESMONTAR EL SIDA, president de Plural-21.


Trobada-debat.

EL SUPOSAT «CORONAVIRUS XINÈS», ¿UN NOU MUNTATGE SANITARI AL SERVEI DELS GOVERNS -començant pel xinès- I DE LES FARMACÈUTIQUES?

—Per a què serveixen les màscares quan el diàmetre dels filtres és més gran que el diàmetre del (suposat) coronavirus xinès?

—Ens diuen: “els anàlisis descarten o confirmen” un possible cas. Però… ¿quins són aquests anàlisis hospitalaris que decideixen finalment si algú sospitós de ser-ne un cas queda oficialment alliberat o, per desgràcia seva, es veu oficialment convertit en algú en perill de mort i, al mateix temps, perillós per les altres persones?

—Darrera notícia (bé, segurament ja no la darrera, però…): “Augmenta dramàticament el nombre de víctimes del coronavirus a Xina: era de 25 morts al dia i avui ha pujat a 60”. Em pot ajudar algú a trobar el número de morts a l’any segons l’OMS (Organització Mundial de la Salut) de mitja dotzena de malalties NO-epidèmiques (començant per la grip de cada any) i després fer una regla de tres acceptant que la població mundial és d’uns 7.700 milions i la de Xina d’uns 1.400 milions d’habitants, i a continuació dividir per 365, per saber el nombre de morts per dia a Xina de cada malaltia que aquest algú hagi seleccionat?

—Per què cap mitjà de comunicació de la nostra societat lliure i democràtica fa aquestes i moltes més preguntes de, diguem-ne, sentit comú?

D’això i de moltes més “coses” parlarem a la TROBADA-DEBAT d’aquest divendres 31 de gener a les 18:30 al local de Plural-21, Passatge de Gaiolà, 24 (a 130m. de la Sagrada Família). Tel. 93 450 1300    info@plural-21.org

Introduirà i moderarà: LLUÍS BOTINAS, investigador independent, autor de DESMONTAR EL SIDA, president de Plural-21.


Activitat gratuita.

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    Gràcies pel teu interès!

   


   

  Plural-21

  Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

  Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

  Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

  A 130 metres de la Sagrada Família

  93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

  Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
  Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

  Plural-21 a Google Maps

  Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.