Divendres, 21 de setembre 2018. Conferència: L’11-S als USA el 2001: Un cop d’estat triomfant?

Divendres, 21 de setembre, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

Lluís Botinas.

investigador independent, president de Plural-21


Cicle

La democràcia realment existent,

¿actua contra la veritat, la llibertat i la vida?

 L’11-S ALS USA EL 2001: ¿UN COP D’ESTAT TRIOMFANT?

No sento ningú dels qui surten als mitjans de comunicació catalans ni estado-españoles ni europeus que no es declari demòcrata. I també els mitjans de comunicació que donen veu escrita, escoltada o vista a tots aquests demòcrates, es consideren que són entitats democràtiques i afirmen que, amb total llibertat, transmeten la veritat als seus lectors, oïdors i espectadors. I els governs que dirigeixen els territoris on actuen aquestes persones demòcrates que s’expressen -i són promocionades- a través dels mitjans de comunicació democràtics, s’autoproclamen ells mateixos democràtics.

I tot aquest bloc democràtic enorme ha establert un xantatge molt eficaç: qui, per tímidament que sigui, s’atreveix a qüestionar la democràcia, és automàticament desqualificat titllant-lo de feixista, nazi, autoritari, totalitari, reaccionari, etc.

Però resulta que quan s’investiga amb rigor molts dels fets importants que tot aquest món plenament democràtic dona per certs –i això no és qüestió ni de dretes ni d’esquerres, ni de monàrquics ni de republicans, ni d’“independentistes” ni d’“estadoespañolistas”-, siguin fets que passen a prop (STE-Síndrome Tóxico Español, 23-F, 11-M, Germanwings, 17-A…; 1714, “Guerra Civil”, “Transició”, “Cas Scala”, “procés”,…) o lluny (Plaça de Tiananmen, 11-S, 7J, Boston, Charlie-Hebdo, Niça, …; avió malaisi estavellat a Ucraïna; guerres d’Afganistan, Iraq, Líbia, Síria;…), gairebé sempre s’arriba a la conclusió que la versió oficial del fet no només no està demostrada sinó que és muntada peça a peça expressament per tal d’amagar el que autènticament ha succeït. I el mateix passa en moltes qüestions “teòriques” però que tenen conseqüències pràctiques socials importants en el dia a dia individual i col·lectiu: evolucionisme, progrés, desenvolupament, llengües llatines, medicina-epidèmies-malalties, etc.

I en canvi, es nega que existeixin altres temes importats i de gravíssims efectes malgrat estiguin passant literalment davant dels nassos (i dels que jo tinc poc coneixement, però que ja sé que existeixen, i confio poder tractar-los amb la col·laboració d’altres ponents i comentaristes: ajut!): operacions Gladio; operació MK Ultra; transhumanisme; Nou Ordre Mundial; geoenginyeria i fumigacions (mal anomenats chemtrails); desaparició de nens i joves; resultats negatius pel conjunt de la població dels sistemes sanitari, educatiu, bancari, judiciari,…; etc.

I justament la democràcia realment existent és una (si no “la”) peça decisiva per a que tot això destructiu pugui succeir dia darrere dia.

Com que aquest és un tema alhora delicat i molt important que ja he/hem anat tractant puntualment, ara hi dedicarem un Cicle de conferències, trobades, presentació de llibres, passi de reportatges, etc. I demano i agraeixo documentació, ponents, propostes, suggeriments, iniciatives, crítiques, etc. 

Començaré aquest Cicle amb el fet probablement més important fins ara, que es pot dir que va inaugurar aquest mil·lenni i del que s’acaba de celebrar un 17è aniversari passant-hi de puntetes:

ELS SUCCESSOS DE L’ONZE DE SETEMBRE DE 2001 ALS USA

 

Benvingut!

 

Lluís Botinas

Investigador independent, president de Plural-21


Activitat gratuïta.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    ¡Gracias por tu interés!

   


   

  Plural-21

  Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

  Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

  93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

  Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
  Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

  Plural-21 en Google Maps

   Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad