Divendres, 2 de febrer 2018. Conferència: Vivim en la ‘Societat de la informació’ quan resulta que se’ns enganya en gairebé tot?

Divendres, 2 de febrer, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

Lluís Botinas

Investigador independent, autor del llibre «DESMONTAR EL SIDA». President de Plural-21. Impulsor de LA GOTA CATALANA


VIVIM EN “LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ”

QUAN RESULTA QUE SE’NS ENGANYA EN (GAIREBÉ) TOT?

M’adreço a les persones que volen saber la veritat o que, com a mínim, desitgen apropar-se al màxim possible a la veritat… fins i tot quan aquesta veritat no és agradable o quan resulta conflictiva amb el que un mateix creu o vol o fa. I ja avanço que no m’ha sigut gens fàcil recórrer aquest camí i arribar a tenir aquesta actitud…

Durant els anys 70 i 80 vaig escriure una setantena d’articles politicosocials. Jo estava militant a l’extrema esquerra, feia (o pretenia fer) “l’anàlisi concret de la realitat concreta” i a continuació actuar en conseqüència, i criticava/atacava els enfocaments socials i les línies polítiques diferents dels que jo havia fet meus. Aquí no hi havia engany sinó només diverses maneres d’entendre i, conseqüentment, d’actuar, que em semblaven més o menys interessants o correctes o benefactores o perilloses o contraproduents o… En tot cas, hi havia dos (o més) bàndols.

Després va arribar el “descobriment” que vull compartir. El primer tema que vaig investigar sobre el que hi havia una versió oficial falsa però que era acceptada per totes les entitats no només polítiques sinó sindicals, administratives, mediàtiques, científiques sanitàries, universitàries i tutti quanti, arribant finalment a la judicial i penal, va ser la Síndrome Tòxica Espanyola (STE) de 1981, la tramposament denominada per Madrid “Síndrome del aceite de colza”, que va produir centenars de morts i uns 20.000 intoxicats de per vida.

Aquest tema em va portar a implicar-me a fons en l’àmbit de la salut. I vaig anar descobrint, pas a pas i cop a cop, la falsedat de les versions oficials: 1) sobre les suposades “epidèmies” de “febre aftosa”, “vaques boges”, “SIDA”, “Hepatitis C”, “grip A”, “Ebola”, “Zika”,…; 2) sobre el càncer; 3) sobre les vacunes; 4) sobre l’anomenada “enginyeria genètica” quan en realitat no és ni pot ser cap enginyeria; 5) etc., etc., etc. Així vaig arribar a una conclusió cabdal: que el sistema sanitari actua contra la salut de la població (al respecte, és molt-molt-molt recomanable el llibre La sanidad contra la salud, Jesús García Blanca, Ediciones i, 2015).

I vaig anar entrant en altres camps en els que també les versions oficials (a vegades n’hi ha dues enfrontades però ambdues falses) són insostenibles. A més, justament per aquesta raó, les versions oficial són inqüestionables: qui s’atreveix públicament a fer preguntes crítiques, a demanar explicacions i proves, a plantejar alternatives, etc., és automàticament marginat i, cas de persistir, represaliat.

Un àmbit dels més espectaculars i terribles és el “tema atemptats de bandera falsa”, on les versions oficials són tan falses que després resultava que (gairebé) no hi havia ni tan sols condemnes judicials dels suposats autors, escandalosa situació que ha estat solucionada per l’expeditiu sistema de… matar-los, per no dir executar-los: 11-S, 11-M, 7-J, avió malaisi suposadament abatut per Rússia sobre Ucraïna, Charlie-Hebdo, Germanwings, Niça, Berlin, pont de Londres, 17-A,…

I els darrers cinc anys m’he implicat en el “tema Catalunya”, en el que també estic arribant a la conclusió que les dues explicacions oficials, la de Madrid i la de Barcelona, encara que de maneres aparentment oposades, les dues donen l’esquena a l’explicació correcta que considero permet comprendre l’abast profund del que està passant.

Introduiré aquest temes posant més l’accent en alguns de determinats en funció de les peticions del assistents… i del meu desigual coneixement de cada assumpte.

I també explicaré que, per a mi, d’aquest engany generalitzat se’n deriva una conclusió inquietant: atès que “democràcia” s’utilitza generalment com a sinònim de “llibertat” i de “veritat”, si en el món real està passant que a tots els països democràtics s’expliquen unànimement i de manera inqüestionable les mateixes versions falses, aleshores resulta que la democràcia és la dictadura més extensa i més eficient que mai hagi existit. I a més, (gairebé) no requereix explícitament ni de censors ni d’uniformes, ja que (gairebé) tots els responsables en cadascun dels àmbits porten el censor a dins del cervell, i l’uniforme s’identifica amb la vestimenta laboral de cada dia…


Activitat gratuïta.

Es prega puntualitat

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    ¡Gracias por tu interés!

   


   

  Plural-21

  Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

  Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

  93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

  Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
  Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

  Plural-21 en Google Maps