Dijous, 15 de març 2018. Trobada: Aproximació al que va passar realment l’11-M del 2004 a Madrid

Dijous, 15 de març, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21

a càrrec de:

Lluís Botinas

Investigador independent, President de Plural-21


Trobada

Aproximació al que va passar realment l’11-M del 2004 a Madrid

Ho sento, però encara no sé què faré/farem aquest dijous a partir de les 19,30 h. i, per tant, no hi ha cap programa ni cap horari més precís de l’acte.

Només puc dir:

—Que em sembla molt important que hi hagi un acte, per senzill i minoritari que sigui, que permeti trobar-nos persones que volem saber la veritat en molts camps (jo, en tots!) i que, per aquesta raó general, també volem aproximar-nos tot el possible a saber la veritat en relació al cas concret dels atemptats a Madrid l’11-M del 2004.

—De fet, sembla que l’acte que convoco pel dijous 15 serà un segon acte a Barcelona donat que he trobat per Internet un cartell ben fet de “Peones Negros Libres” que convocava pel diumenge passat, justament 11-M, a una “Concentración ciutadana” a les 20 h. a la “Plaza San Jaime” on en petit a sota del lloc posa “En memòria de las víctimes del terrorismo” i més gran a baix i al llarg del cartell hi diu literalment: 11-M: 14 años después ¿Quién se acuerda de vosotros?. A dalt, a l’esquerra i en petit, hi ha el web: www.peonesnegroslibres.com y el twitter: @peonesnegros

—Miraré de contactar amb ells i invitar-los. També he convidat a un altre persona ficada en aclarir els atemptats de bandera falsa (ABF). I si apareix algú inesperat, perfecte.

—Hi haurà un quadern de com a mínim 60 pàgines argumentant que l’explicació oficial és falsa i assenyalant hipòtesis alternatives.

—Potser també passarem algun documental (em temo que no recent), i trossos d’unes entrevistes per ràdio del passat dia 6.

 

Fins aquí puc concretar. En qualsevol cas, compartirem arguments suficients com per entendre que la versió oficial no té base alguna, i que hi ha altres explicacions més versemblants. I entre tots-es, en traurem algunes conclusions

 

BENVINGUT/BENVINGUDA !

 

Tan de bo d’aquesta Trobada surti un grup disposat a investigat els ABF


Actividad gratuita.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

  Tu nombre (obligatorio)

  Tu email (obligatorio)

  Teléfono (recomendado)

  Deseo:

  Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

  Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

  Tu mensaje

  [recaptcha]

  (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

    ¡Gracias por tu interés!

   


   

  Plural-21

  Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

  Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

  93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

  Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
  Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

  Plural-21 en Google Maps