El dramàtic cas que s’ha volgut tapar amb la histèria a favor de les vacunes

Ara entenc millor la virulència mediàtica desencadenada els darrers dies a favor de les vacunes.

No és només per la histèria pel cas de diftèria a Olot.
És per tapar aquest altre cas, molt més escandalós!

Oficialment, per via judicial, es reconeix que les vacunes poden causar danys neurològics irreparables!!!

Això sí, «la culpa» és del metge privat que en va posar més del compte
¿I quants casos més hi deu haver com aquest, de «nen normal fins que li van diagnosticar…»,  però que ningú ha relacionat mai amb el calendari de vacunacions?

En fi.

Salut i recerca conscient!

Jordi

::::::::::::::::::::::

http://www.ara.cat/societat/TSJC-calendari-demandar-subministrar-les-malament_0_1372662981.html

http://static2.ara.cat/static/ARACatRD/header/images/ara-header_brandhead.png?hash=eaa9e7bf2dca0f562b06a8b12ed0515b

El TSJC avala el calendari català de vacunes però obre la via a demandar un metge per subministrar-les malament

El tribunal considera que un facultatiu privat va barrejar calendaris i va augmentar les dosis en un nen que posteriorment va patir afectacions neurològiques
ACN Barcelona | Actualitzada el 09/06/2015 19:28

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat una demanda contra la Generalitat pels danys neuronals patits per un nen que va rebre 16 vacunes entre els 9 i els 24 mesos, en considerar que el calendari català de vacunació no en té cap culpa. En canvi, obre la porta a la demanda civil contra un metge privat que va barrejar el calendari de vacunació català i l’espanyol, i va augmentar i barrejar les dosis de forma injustificada i saltant-se les recomanacions de les autoritats sanitàries.
En una sentència d’aquest mes de març, publicada pel diari ‘El Punt Avui’ i a la qual ha tingut accés l’ACN, el TSJC estableix que el nen tenia un desenvolupament normal fins als dos anys i mig de vida, quan va començar a presentar símptomes com pertorbació del llenguatge, moviments repetitius i distanciament dels companys d’escola. El novembre del 2010 se li va diagnosticar a la Vall d’Hebron un trastorn desintegratiu de la infància.
Els pares es van mostrar convençuts que l’afectació era causada per l’administració de 16 vacunes en pocs mesos, i van aportar diversos informes científics que ho pretenien avalar. Segons els informes, el menor va rebre 3,85 mil·ligrams d’alumini, acumulat entre totes les vacunes, cosa que el seu cervell no va poder depurar i que hauria causat, amb una probabilitat d’entre 5 i 8 sobre 10, el trastorn posterior.
El nen va rebre les vacunes seguint el calendari català i l’espanyol i, als 3 anys, quan ja tenia trastorn del llenguatge, li van subministrar la de la varicel·la, cosa que «contravé la més elemental prudència valorativa que ha de presidir qualsevol acte mèdic». També li van subministrar més dosis del compte i a destemps de la vacuna del xarampió, a més de vacunes no obligatòries o no recomanades i sense motiu aparent.

COMENTARIS

andre

09/06/2015 21:38

Llavors és cert que les vacunes porten alumini, i que un excés d’aquestes poden comportar problemes neurològics greus. És bo saber-ho.

::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/865049-el-tsjc-avala-el-calendari-de-vacunes-de-catalunya-i-denega-una-indemnitzacio.html

El TSJC avala el calendari de vacunes de Catalunya i denega una indemnització

Els pares d’un menor van denunciar Salut perquè té una afectació neurològica

El tribunal atribueix al metge privat de subministrar-li’n en excés

09/06/15 02:00 – Barcelona – Mayte Piulachs
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha negat que el Departament de Salut tingui cap responsabilitat patrimonial pel seu calendari vacunal respecte als danys neuronals patits per un menor. Els pares del nen van presentar una demanda contra la Generalitat a causa de les setze vacunes que se li van subministrar en un període curt, entre els nou i els vint-i-quatre mesos. La mala praxi s’atribueix al metge privat perquè “va combinar dos calendaris de vacunes diferents (el de Catalunya i el de l’Estat), a més de dispensar altres vacunes opcionals”. El tribunal indica a la família que té la via civil per reclamar al metge.
En la sentència, del març passat, s’indica que el nen tenia un desenvolupament normal fins els dos anys i mig de vida, i el 2010 se li va diagnosticar un trastorn desintegratiu. Es va subministrar al menor dues dosis de la vacuna triple vírica, una als 9 mesos i l’altra als 15, quan a Catalunya es recomana als 15 mesos. El segon error és que aquesta vacuna s’ha de subministrar sola, però el pediatre va donar-li amb la segona dosi de la vacuna antineumocòcica, que no figura al calendari català. I, se li va administrar la de la varicel·la als tres anys, quan ja tenia un trastorn del llenguatge.
Els pèrits de la família van exposar que l’alumini que duen les vacunes “tenen un efecte tòxic sobre el cervell”. Els metges de l’administració van matisar que aquests efectes nocius “són en quantitats importants, no en les petites que duen les vacunes” i que “no existeix cap evidència que l’autisme tingui relació amb l’administració de vacunes.”

Els pediatres, contra l’obligació

L’Associació Espanyola de Pediatria (AEP) es va mostrar ahir contrària que els pares estiguin obligats per llei a vacunar els seus fills, però sí ha considerat necessari que aquells que s’hi neguin, firmin un document de no acceptació de la vacunació en el qual reconeguin la seva responsabilitat de possibles conseqüències mèdiques i legals.
En un comunicat, l’AEP, a través del seu comitè assessor de vacunes i del seu comitè de bioètica, insisteix en l’evidència científica que ha demostrat els beneficis de les vacunes, reduint les malalties infeccioses, el patiment, les seqüeles físiques i psíquiques i les morts per les infeccions.
Els pediatres, que insisteixen en què les vacunes han demostrat ser segures, recorden que a l’Estat espanyol no són obligatòries, només en situacions puntuals d’epidèmies no controlades que amenacen la salut pública. I van subratllar les “excel·lents” cobertures d’immunització infantil per les vacunes més comunes que s’administren en el primer any de vida i que es compleixen en un 95% de mitjana a l’Estat.

Darrera actualització ( Dimarts, 9 de juny del 2015 02:00 )

Publicat a

  • El Punt Avui. Comarques Gironines 09-06-2015 Pàgina 24
  • El Punt Avui. Nacional 09-06-2015 Pàgina 24

:::::::::::::::::::::::::

https://twitter.com/lanitarac1


LA NIT A RAC1

https://uwhisp.com/lanitarac1/la-nit-eva-roca-antivacunes-vacunacionlibre-no-els-vacuno-perque-no-els-vull-intoxicar

Eva Roca, (antivacunes): «No vacuno els meus fills perquè no els vull intoxicar»

03/06/2015

https://uwhisp.com/lanitarac1/la-nit-doctor-marin-olmos-hi-ha-mes-metges-que-no-estem-dacord-amb-algunes-estrategies-vacunals-davui-dia

Doctor Marín Olmos: «Hi ha més metges que no estem d’acord amb algunes estratègies vacunals d’avui dia»

08/06/2015

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20150609/54432717794/eleccio-de-les-vacunes.html

http://css01.lavanguardia.com/css/img/header/header_LV_seccion.gif

Elecció de les vacunes

Cartas | 09/06/2015 – 04:21h | Última actualización: 09/06/2015 – 14:43h
Teresa Carbó Alfonso
Valls
En aquesta secció, la Beatriz Arroyo («¿Vacunas obligato­rias?», 5/VI/2015) proposa que els pares que decideixin no vacunar els seus fills assumeixin totes les despeses mèdiques. No paguem el tractament del càncer de pulmó als que fumen, el càncer de fetge als que beuen, les pròtesis als que abusen de l’exercici físic, els accidents del conductors imprudents?
Jo li diria a aquesta lectora que s’informi bé del que estan patint els pares de les nenes afectades per la vacuna del papiloma, els pares dels nens autistes després de la vacuna triple vírica, i que després jutgi si els pares dels nens que decideixen no vacunar estan o no en el seu dret de valorar els pros i els contres, independentment que per la majoria de la ­població els beneficis superin els riscos. Els únics perjudicats en el cas del nen d’Olot són els seus pares i els ciutadans no vacunats, perquè els nens vacunats poden ser portadors però no es poden contagiar.
COMENTARIS

smasF94E

smasF94E

Sra Carbó, s’ hauria d’ informar vostè una mica més ja que l’ article publicat al Lancet que relacionava l’ autisme amb triple vírica fa anys que va ser retirat de la revista ja que es va demostrar que les dades estaven manipulades. ES més el metge que ho va publicar va ser retirat del col·legi de metges d’ Anglaterra i se li va impossibilitar exercir la seva professió…
Per altra banda, tot el que vostè diu sobre el fumar, obesitat,… la persona que ho fa ho ha decidit lliurement però un nen no vacunat no és responsable de la irresponsabilitat dels seus pares. Ell no pot triar si vacunar- se o no… per altra banda ell és la veritable víctima d’ aquest conflicte que probablement, segons comenten en els diaris, acabi amb un transplantament cardíac si sobreviu al procés. El qual estarà amb mi no és cap tonteria i convertirà a un nen sà en un malalt crònic susceptible a múltiples problemes i s’ haurà de medicar de per vida per evitar rebuig…
Si us plau evitem fer demagògia en un tema tan delicat i no ens oblidem que probablement les vcunes sigui el major progrès de la humanitat.
Futuro Apóstata

Futuro Apóstata

Una cosa és «el cas» de l’article de Lancet, certament digne d’estudi per com i perquè es va retirar (i, en el fons, tots sabem per quina mena de pressions) i una altra és la realitat quotidiana dels terribles efectes «»secundaris»» de les vacunes en nadons «sensibles» a la porqueria que porten com a «conservants» i «coadjuvants» (alumini, mercuri, esqualè, silicona…)

Aquesta mateixa setmana se n’ha publicat un cas prou clarificador:
El TSJC avala el calendari català de vacunes però obre la via a demandar un metge per subministrar-les malament

El tribunal considera que un facultatiu privat va barrejar calendaris i va augmentar les dosis en un nen que posteriorment va patir afectacions neurològiques

ACN Barcelona | Actualitzada el 09/06/2015 19:28

(…)
I un parell d’articles molt documentats sobre els treballs de Andrew Wakefield, les vacunes i l’autisme:

LAS VACUNAS PUEDEN CAUSAR AUTISMO

TIMEROSAL Y AUTISMO: SILENCIO OCULTACIÓN Y MENTIRAS
Finalment, comentar que ningú neix crític o «alternatiu».
Tothom ens hem cregut primer les mentires oficials (totes) fins que (alguns, pocs) ens hem començat a fer preguntes en veure coses que no quadren, hem investigat i hem contrastat versions alternatives.
En teoria és com s’hauria d’avançar sempre, però en realitat no és així.

Per cert, que el nom «vacuna» ve de «vaca».
Preguntin-se el perquè…

Jordi
Barcelona