Espectacular intervenció de SNB a Rac1

 
A pesar dels seus presumptes «entrevistadors», gairebé sempre val la pena escoltar en Santiago Niño.
 

Però aquest cop no s’ha tallat pas ni un pèl.

Ha parlat, entre d’altres coses: de la virtualitat dels «diners»; del diner-deute creat del no-res pels bancs quan «concedeixen» un crèdit; de que només existeix «en metal·lic» un 3% dels «diners» i que tot i així el volen eliminar del tot; de que tot el sistema s’aguanta només per la confiança que encara li té (li vol tenir) la gent; de que es va cap al control total del personal per la via electrònica…

 
I davant dels automàtics i farisaics enquinçaments de vestidures del Clapés i tot el seu «equip», l’home respon amb tota la tranquilitat del món: «però si això ja fa dècades que funciona així!»
 

Hahahahaha!

Impagable!!!
 
 
I encara hi ha afegit un comentari sobre un estudi que conclou que les pensions haurien de ser diferents entre territoris amb un cost de la vida diferent.
Sembla molt evident, però encara no li havia sentit dir a ningú públicament.
 
:-O
 
 
Per cert que als pocs (molt pocs) que ja fa uns quants anys que avisem que les coses funcionen realment així i no pas aixà, i van encara cap a més enllà, ens deien (i encara ens diuen!) «conspiranoics» i d’altres coses per l’estil.
 
Doncs ara ja ho diu un catedràtic per la ràdio.
I no ha sortit pas ningú a contradir-lo…
 
😉
 
 
Salut, molta salut!
 
Jordi

 

PS1: Ha acabat la seva intervenció recomanant una pel·lícula del 2009 que ja és una vella coneguda nostra: «The International. Dinero en la sombra»
Aquí hi ha dos minuts i mig de diàleg interessant: www.youtube.com/watch?v=OH4eybc6QVs
La Esencia Bancaria:  «Quien controla la deuda lo controla todo. Esa es la verdadera esencia de la industria bancaria. Convertirnos a todos, tanto a las naciones como a los individuos, en esclavos de las deudas.» 

PS2: Per rematar el tema, torno a posar a sota l’enllaç a l’increïble tall «On són els diners?» del programa econòmic de Televisió de Catalunya, «Valor Afegit», d’aquell mateix any 2009.

 

:::::::::::::::::
 
http://www.gavamar.com/imagenes_estructura/logo%20RAC1.gifEl blog del Versió

 
Economia
22/05/2014
Niño Becerra: “Els diners en metàl·lic desapareixeran”
 
 
Santiago Niño Becerra ens ha deixat bocabadats quan ens ha assegurat que en els propers anys els diners en metàl·lic desapareixeran. El Catedràtic d’Estructura Econòmica de l’IQS, ens ha dit que la desaparició dels diners és una evolució natural de l’economia i que tot, tant monedes com bitllets,  acabaran sent virtuals. Tot i que això sona com a futur llunyà, no ho és tant i els bitcoins són un exemple del que podria ser el futur monetari internacional.
 

::::::::::::::::::::::::::::::


https://www.youtube.com/watch?v=Nm76CmSv-1A
Televisió de Catalunya

Valor afegit
17/02/2009

On són els diners?

 

Quan es parla de pèrdues milionàries hi ha qui es pregunta… on són aquests diners? Si algú perd… hi ha algú que hi guanya? Els diners són només apunts comptables? Qui crea els diners: els estats, els bancs…?

 

Salut i independència!
(encara que sigui de joguina)
Jordihttp://vimeo.com/user1361588/videos
www.youtube.com/user/grupsalvatge/

:: http://entrebits.blogspot.com/ ::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 
ESPAI LLIURE DEL MUNTATGE «SIDA»

«El present és d’ells; el futur és meu»

Nikola Tesla (1856–1943)