«Una visió no oficial sobre el «coronavirus»»

De: Jordi
Enviado: viernes, 10 de abril de 2020 17:04:03 CEST
Asunto: «Una visió no oficial sobre el «coronavirus»»
Hola!
Un dels meus contactes ha fet l’esforç immens de transcriure i de traduir, al català i al castellà, un vídeo-entrevista de David Icke amb el seu fill.
«Covid-19 And 5G – What’s The Connection?»
Tenia una durada d’una hora i vint minuts i, com molts d’altres que intenten aportar una mirada crítica a «tot això» que està passant, ja ha estat censurat.
Ell mateix m’acaba de dir que algú l’ha tornat a penjar aquí (però dubto que hi duri pas gaire)
I que l’autor l’ha posat en una altra plataforma.
Em diu també que el segon vídeo censurat, «David Icke on London Real – 06.04.20 (COVID19 and 5G)» l’estan pujant, subtitulat en 3 parts:

Al seus textos, adjunts en pdf, només els hi he canviat el cos de lletra i la paginació i els hi he incorporat una nota aclaridora a la pàgina 5.
Me n’ha explicat tot això que us enganxo (i penso que no cal pas afegir-hi res més):

Bones, Jordi!

 

Gràcies per la resposta. Doncs l’he feta jo mateix perquè ja estic fins als collons d’aquest tema i, sobretot, de les conseqüències que ja veig a venir que tindrà.

 

L’altre dia vaig veure aquest vídeo i em va semblar que resumia força bé el que probablement està passant, així que n’he fet la transcripció. Te l’adjunto en Word. També n’he fet una versió castellana, que també adjunto.

 

Si la passes a més gent, me n’alegraré perquè la feina haurà valgut més la pena. Tot i així, prefereixo que no hi posis que la font de la transcripció sóc jo. Ja hi ha l’enllaç al vídeo original i aquesta és la font important.

 

(…)

I mira aquesta notícia d’avui de la BBC:

Coronavirus: YouTube tightens rules after David Icke 5G interview

Immediatament després de l’streaming, que va tenir milers de visites i va ser el segon més vist a tot el món ahir (06/04/2020) Youtube va esborrar el vídeo i va fer més estrictes les normes: de fet, senzillament ha estat eliminant tots els vídeos que relacionen el “coronavirus” amb el 5G, inclòs el que vaig transcriure fa tres dies, que ja no es pot veure…

 

Una de les coses que comenta en aquest nou vídeo censurat (tot just gravat ahir), i que no deia al que vaig transcriure, és que un metge va comentar que gent que havia visitat, etiquetada com a afectada pel “COVID-19”, tenien els pulmons com si haguessin anat amb avió i la cabina s’hagués despressuritzat, o bé que haguessin pujat al cim de l’Everest sense oxigen ni cap tipus de preparació. És a dir, com si els pulmons s’haguessin quedat sense oxigen. I que això no ho havia causat cap “virus”. I Icke diu que un dels efectes del 5G és precisament aquest.

LA CONNEXIÓ ENTRE EL “COVID-19” I EL 5G

 

(Transcripció traduïda del vídeo que es podia veure a

https://www.youtube.com/watch?v=ujqyiQO8TFc

censurat al cap de pocs dies per YouTube)


(…)

(…)

 

Així, doncs, podem quedar-nos asseguts, com la granota de la vella història, dins d’una paella amb aigua, i si la tirem a l’aigua quan està bullint s’escaparà corrents, però, si la hi posem amb l’aigua freda i l’anem escalfant lentament, la granota s’estarà quieta i s’anirà coent sense adonar-se’n. I això és el que ha estat passant dècada rere dècada. Però ara, com és evident, l’aigua està començant a fer bombolles, tal com podem veure amb aquest confinament. I la gent es pot quedar asseguda, aquiescent, i deixar que un grup molt reduït de persones dicti com ha de ser la vida de milers de milions de persones, o pot decidir que no ho acceptarà més.

I aquesta és una analogia que he fet servir en altres ocasions: si t’has d’encarar amb un exèrcit invasor (en aquest cas, l’agenda del Culte) i tens un lloc cap on córrer, la majoria de gent el que farà és córrer. Però, quan es troba en un canyó amb només una sortida (el lloc des d’on arriba l’exèrcit invasor) i per tant no hi ha l’opció d’escapar-se, què farà la gent? Alguns simplement es tombaran i no es mouran, però la majoria de gent pensarà: “No hi tinc res a perdre perquè no puc escapar-me corrent, així que bé podria enfrontar-m’hi.”

I, gent, hem arribat al punt en què no podem córrer cap enlloc. Així que ara afrontem la situació, unim-nos (que per això intenten separar-nos amb aquest confinament) i diguem que no ho acceptarem més. I fem tot allò que calgui fer per no acceptar-ho. I, si no ho fem, la paraula malson es quedarà curta, tenint en compte cap on va tot això.

 
Salut i pensament crític, hòstia!!!
Jordi

ESPAI LLIURE DEL MUNTATGE «SIDA»

«El present és d’ells; el futur és meu»

Nikola Tesla (1856–1943)