“BICICLETES VS. COTXES” ahir (tard) al ‘Sense ficció’

Com sempre: posen el documental interessant darrere d’un altre d’irrellevant, a veure si amb una mica de sort es fa prou tard i no se’l mira ningú.

I a sobre, el fan en la seva versió retallada de menys d’una hora, enlloc de l’original d’una hora i mitja estrenada al «Doc’s Barcelona»…
:-\
Bicicletes vs. cotxes
SENSE FICCIÓ
 
29/03/2016
 
Bicicletes vs. Cotxes ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per aconseguir ciutats sostenibles a través de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic. El món està immers en una gran crisi global que tard o d’hora s’haurà d’afrontar: el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos fòssils, i la contaminació urbana. La bicicleta s’erigeix com una poderosa eina per al canvi, però la indústria automobilística inverteix milions de dòlars cada any per afavorir el seu negoci. El documental és un retrat de la situació actual d’aquesta lluita en algunes ciutats del món.
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/entrevista-a-fredrik-gertten-director-de-bicicletes-vs-cotxes/video/5591121/

Sense ficció
28/03/2016

Entrevista a Fredrik Gertten, director de «Bicicletes vs. cotxes»

El món està immers en una gran crisi global que tard o d’hora s’haurà d’afrontar: el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos fòssils i la contaminació urbana i dels oceans. La bicicleta s’erigeix com una poderosa eina per al canvi, però la indústria automobilística inverteix milions de dòlars cada any per afavorir els seus negocis. «Bicicletes vs. Cotxes» («Bikes vs. Cars») ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per aconseguir ciutats més sostenibles. Es neguen a deixar d’anar amb bicicleta, tot i l’augment del nombre de morts en accidents de trànsit.

http://mp4-medium-dwn.media.tv3.cat/8/2/1458821870528.mp4

 

http://blogs.ccma.cat/senseficcio.php?itemid=57044&catid=1270

“Pilots” i “Bicicletes vs. cotxes”

EMISSIÓ: dimarts 29 a les 21.55 i 23.00, a TV3.

(…)

“BICICLETES VS. COTXES”
El món està immers en una gran crisi global que tard o d’hora s’haurà d’afrontar: el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos fòssils i la contaminació urbana i dels oceans.

La bicicleta s’erigeix com una poderosa eina per al canvi, però la indústria automobilística inverteix milions de dòlars cada any per afavorir els seus negocis.

 

“Bicicletes vs. Cotxes” (“Bikes vs. Cars”) ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per aconseguir ciutats més sostenibles. Es neguen a deixar d’anar amb bicicleta, tot i l’augment del nombre de morts en accidents de trànsit.

Fredrik Gertten, director
Fredrik Gertten és un reconegut i premiat director suec. Tot i ser periodista de professió, cal destacar els seus últims treballs com a documentalista, “Big Boys Gone Bananas!” (2012) i “Bananas!” (2009), que han tingut un llarg recorregut internacional en festivals de més de 80 països, entre els quals destaquen Sundance, Berlinale i Hot Docs.

PREMIS I FESTIVALS
– South By Southwest (Austin, EUA, 2015)
– Full Frame Documentary Film Festival (Durham, EUA, 2015)
– DocsBarcelona International Film Documentary (Barcelona, 2015)

https://vimeo.com/125086134

Entrevista a Fredrik Gertten, director de Bicis vs Carros, Big Boys Gone Bananas!* y Bananas!*

Uploaded by AMBULANTE

Wednesday, April 15, 2015 at 4:49 PM EST


https://directa.cat/actualitat/guerra-organitzada-de-ciutats-contra-bicis

 

La guerra organitzada de les ciutats contra les bicis

‘Bikes vs. Cars’ s’estrena aquest juny al Documental del Mes per explicar com la indústria automobilística ha anat influint en els plans urbanístics de les ciutats per impulsar la utilització dels cotxes en detriment del transport públic i la bici

El documental a través de dades i de la història de la ciutat, mostra com aquesta ha estat planejada en l’àmbit urbà completament pels cotxes
MANEL ROS05/06/2015
'Bicicletes vs. cotxes'_cartell
Imatge de ‘Bikes vs Cars’, el nou documental del director suec Fredrik Gertten


TRÀILER:

 

Salut i independència!
(encara que sigui de joguina)
Jordihttp://vimeo.com/user1361588/videos
www.youtube.com/user/grupsalvatge/

:: http://entrebits.blogspot.com/ ::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ESPAI LLIURE DEL MUNTATGE «SIDA»

«El present és d’ells; el futur és meu»

Nikola Tesla (1856–1943)