Dia del soci:
EL Mètode VEO.
Visió Extra Ocular i Autoconeixement

Els seus beneficis en la salut i en el nostre dia a dia

Divendres, 14 d’juny 2024 

18:30h

 por Nuria Casas
Només presencial
Gratuït
inscripcions a info@plural-21.org
 

Després d’uns anys meditant, aprenent a visualitzar i a crear realitat en estat ALPHA en els tallers i retirs del Dr Joe Dispenza, estudiant Nova Medicina Germànica i els conflictes biològics amb el Dr Javier Herráez, investigant i fent la meva pròpia Biografia Humana per entendre el meu personatge infantil. Després de tota una vida tractant d’entendre’m amb diferents teràpies holístiques i no holístiques, sessions de psicologia i psicoanàlisi, després d’experimentar com encarnar diferents personatges com a actriu, i d’haver tractat d’acostar-me a la Infància com a mestra, m’arriba a les mans el Mètode VEO. 

El Mètode VEO, de Noé Esperón, entrena la consciencia, expandeix la ment activant-nos la Percepció Extra Sensorial: col·loca la ment en estat ALPHA acostant-nos a la nostra veritat per observar-nos amb consciencia, comprendre el nostre personatge infantil, desfer o minimitzar els conflictes que vivim i sentir que ocupem el nostre espai a la vida. Això ens fa sentir més capaços i més en pau, aportant canvis substancials en el nostre dia a dia. 

Està dirigit a nens a partir de 6 anys i adolescents, però també se’n poden beneficiar els adults per al seu propi autoconeixement personal i desenvolupament de la seva intuïció.

Els beneficis per als nostres fills es veuran a l’escola i a casa. Tindran més recursos a nivell cognitiu i emocional: més atenció i escolta, més capacitat de concentració, més confiança en sí mateixos, i més responsabilitat i consciència per demanar el que necessiten i per resoldre els seus conflictes. A més del “súper-poder” de veure, llegir, jugar… amb els ulls tapats. 

Nuria Casas

La meva intenció és la difusió d’aquest recurs tan meravellós, explicant com i per què funciona, i fer-ho arribar a tothom a qui pugui ajudar.

 

ACTIVITAT GRATUÏTA

Si vols que Plural 21 perduri 33 anys, defensant VIDA, VERITAT, LLIBERTAT i IDENTITAT, FES-TE SOCI o col·labora per qualsevol dels següents canals:
•? ?BIZUM. A l’opció «Donació a una ONG» utilitza el codi: 07672
•? ?Paypal. Al final de cada vídeo, apareix un codi QR que porta a un enllaç de Paypal on podeu fer la donació que us sembli oportú
•? ?A través de Youtube podeu: utilitzar l’eina «Gràcies/Thanks» de Youtube
•? ?A la vella usança: podeu fer una transferència a Plural-21 Caixa d’Enginyers compte nº ES55 3025 0004 3514 3326 6836

Associació per tenir cura de la vida en un planeta viu
Passatge Gaiolà, 24, local.
08013 Barcelona
Com arribar-hi
934 501 300 – info@plural-21.org