Curs de Geobiologia (nivell 1)

Data i horaris del Curs nivell 1: Dissabtes 9 i 16 de setembre, de 10h a 14h i de 16h a 20h

Idioma del curs: El curs s’impartirà en català.

Professor: Josep Maria Llorach Garcia. Biòleg i terapeuta integratiu. Expert i docent en geobiologia i radioestèsia,  expert i docent en teràpia amb el pèndol universal, expert i docent en teràpia floral de Bach i de FES Califòrnia, diplomat en nutrició i dietoteràpia, diplomat en salut vital i medicina integrativa.

Participació: 140€ (130€ socis)

Inscripció a través de info@plural-21.org

INTRODUCCIÓ A LA GEOBIOLOGIA
Anomenem Geobiologia a la ciència que estudia les qualitats vitals del medi on vivim. Qualsevol espai en el qual ens trobem, natural o artificial, hauria de ser biocompatible amb nosaltres, és a dir, afavorir el nostre estat de salut, però no sempre és així. Quan l’espai en què vivim o treballem, ens agredeix, el nostre estat de salut va minvant i el nostre sistema intern es debilita, facilitant tot tipus d’infeccions o afavorint els nostres punts febles. Mitjançant la geobiologia podem conèixer i detectar totes aquestes alteracions i aprendre a evitar-les o neutralitzar-les. El geobiòleg mesura tots els paràmetres que ens influeixen, tant si provenen de fonts naturals, com el camp geomagnètic terrestre, com els que provenen de fonts artificials, com la contaminació electromagnètica de baixa i alta freqüència. L’estudi i el coneixement de tots aquests paràmetres són molt importants per a tots els terapeutes que vulguin tenir una visió holística de la salut.
EN QUÈ CONSISTEIX EL CURS
Moltes vegades, en el nostre treball com a terapeutes, ens estranyem si amb algunes persones les nostres teràpies funcionen perfectament i en altres no. Quan el client torna a casa, es torna a alterar. És aleshores quan podem sospitar que està afectat per una geopatia. En aquest curs introductori aprendrem a conèixer-les i a detectar-les, i adquirirem una visió àmplia i global de tots els elements que hi estan implicats. Aprendrem quins són els aparells de mesura que existeixen al mercat i com s’han de fer servir en el nostre treball diari. També aprendrem a desenvolupar la nostra sensibilitat personal per fer servir estris com les varetes i el pèndol, que ens permetran detectar aquelles alteracions cosmotel·lúriques que els aparells comercials no són capaços de detectar. És un curs molt útil per tots els terapeutes naturistes i holístics, però també per totes aquelles persones interessades a viure millor a casa seva o a la feina.
CONTINGUTS CURS 1 (16 hores)
1-Introducció a la Geobiologia.
-Història recent i estat actual
-Fonts d’informació
2-Alteracions que poden afectar-nos:
         -Xarxes tel·lúriques: Hartmann, Curry
         -Corrents d’aigua subterrània
        -Falles del terreny
         -Altres alteracions
3-Radioestèsia.
-Bases de la radioestèsia.
-El pèndol i pràctiques en el seu ús.
-El pèndol i la sanació d’habitatges.
-Teleradioestèsia.
-El biòmetre de Bovis. Aprendre a mesurar la vitalitat d’un espai, objecte o persona.
-Aprendre l’ús de les varetes i de la sensibilitat personal per detectar les alteracions geopàtiques.
Materials i espaisDiverses presentacions en Power Point, que es passarn als alumnes  en format electrònic (pdf). Caldrà que els alumnes disposin de pèndol i varetes de radioestèsia, qui en tingui podrà portar les seves i si no hi ha opció de comprar-les per un import de 15 euros. Els altres aparells electrònics els portarà el docent per poder-los mostrar als assistents. Algunes pràctiques es faran a l’exterior.

Plural-21. Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona

entre c/ Mallorca y c/ Valencia, al lado de c/ Sicilia. A 130 m. de la Sagrada Familia

Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer.   Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24