Conversa amb la metgessa Nadiya Popel
online

Dimecres, 21 febrer a les 19h

José Luís conversa amb la Dra. Nadiya Popel

només en línia por Canal de Twitch de Plural-21

info@plural-21.org

Nadiya Popel

La Dra. Popel és fundadora i lidera el Movimiento de Asistencia Integral (MAI) des de març de 2020, que compta amb més de 500 voluntaris. Una organització civil sense ànim de lucre que atén pacients a tot l’Estat espanyol. En primer lloc, és «no hacer daño», així es diu el grup de xat pel qual desenes de professionals de la salut atenen pacients malalts urgents d’una solució a través de la central telefònica que ha resolt més de 4.000 consultes. Un equip multidisciplinari de professionals entre els quals hi ha metges, infermers, científics, naturòpates, enginyers, psicòlegs i terapeutes per oferir una solució integral als problemes de salut.

La Dra. Popel és metgessa d’urgències des de fa més de 18 anys a l’Hospital Mateu Orfila (Menorca) amb especialitats en electrocardiologia, ecosonografia, medicina familiar i medicina comunitària; és funcionària de l’Estat espanyol com a metgessa amb plaça vitalícia obtinguda per concurs d’oposició, supervivent al càncer i; com a ex-pacient oncològic i metgessa, va investigar i es va fer experta coneixedora de totes les alternatives convencionals i no convencionals per al tractament de «malalties difícils».

Actualment, compagina el seu treball com a metgessa amb la seva labor d’impuls i gestió de moviments civils per a la recuperació de «la veritable medicina saludable».

Més informació a: https://www.nadiyapopel.com/

https://movimiento-asistencia-integral.com

Nota: l’acte es farà en castellà

Places presencials tancades

info@plural-21.org

 

 

Plural-21. Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona

entre c/ Mallorca y c/ Valencia, al lado de c/ Sicilia. A 130 m. de la Sagrada Familia

Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer.   Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24