Taller de cosmètica artesanal

Diumenge 1 d’octubre de 2023

 

 

A càrrec de Roser Giménez
Horari: de 10h a 14h (presencial)
Colaboració: 45€ (35€ per a socis de Plural-21)

Inscripcions a través d’ info@plural-21.org

 

 

El taller durarà unes quatre hores, i  constarà d’una part teòrica, amb dossier inclòs, i d’una part eminentment pràctica, on cada participant elaborarà els seus propis productes. En aquest cas realitzarem un sèrum hidratant, un contorn d’ulls, un netejador facial sòlid i un desodorant roll-on.

 

Fer els nostres cosmètics, per a què?

 

Amb relativament pocs diners podem tenir coberts tots els cosmètics necessaris per al nostre dia a dia… amb productes aprovats amb certificació ecològica, que sabem que no perjudicaran la nostra salut. Amb temps i ganes podem realitzar tot el que necessitem, des de cremes facials, corporals, gels de dutxa, xampús, exfoliants, dentífrics, desodorants, ungüents, i altra quantitat de cosmètics realitzats per nosaltres mateixos.

Només hem de conèixer les bases per fer-ho. I això és el que s’ofereix: unes senzilles, però alhora, imprescindibles explicacions per posar-se mans a la feina.

 

 

 

Qui és Roser Giménez? 

Roser Giménez és una mestra ja jubilada, que sempre ha tingut un gran respecte per la natura i pel món que ens acull. Al llarg de la vida ha anat prenent consciència de la gran quantitat de tòxics que ens envolten i que no nomès malmeten la nostra salut sinó que també degraden el medi ambient. És per això que, mica en mica, anà aprenent a el·laborar els productes que emprem quotidianament a casa, com ara sabons per la nostra higiene personal, per la neteja de la llar, etc, a formular cosmètics sense els ingredients nocius que, per tal d’abaratir costos, fa servir la indústria cosmètica… (tot i que cal dir amb justícia que, fins el dia d’avui, moltes empreses de cosmètics han après la lliçó i cada vegada fan llurs productes amb ingredients més naturals, però encara amb un preu força forassenyat). Bo i que en principi es considera autodidacta, no vol dir que no hagi fet cursos, en el decurs de la seva vida, que avalen la seva formació en la matèria: ha rebut i ha impartit diversos cursos i tallers de sabons artesans; cursos de fitocosmètica, de fitoteràpia, d’aromateràpia, de formulació de cremes, d’olis i mantegues, de xampús sòlids…; a banda d’altres cursos que acreixen la seva formació més integral, com Flors de Bach, Reiki Usui, Iniciació a l’astrología, i alguns d’altres més.

 

Associació per tenir cura de la vida en un planeta viu
Passatge Gaiolà, 24, local.
08013 Barcelona
Com arribar-hi
934 501 300 – info@plural-21.org