MANIFEST:
“BARCELONA ES MOU PER AUSTRÀLIA”

MANIFEST: “BARCELONA ES MOU PER AUSTRÀLIA

Manifest PDF

Manifiesto EN CASTELLANO

Avui, 4 de desembre de 2021, estem aquí reunits com a CIUTADANS DEL MÓN i representem gran part de la Humanitat conscient i inquieta, i com a tals, i en nom dels nostres germans australians, protestem i exigim explicacions coherents i rigoroses a les autoritats polítiques i sanitàries, sobre el que considerem una dramàtica i infundada situació sense base científica.

 

Reclamem Transparència i Debat científic sense cap èxit, cosa que és absolutament vergonyós tractant-se de ciència. Tal com argumentava el filòsof austríac Karl Popper: “La ciència es diferencia de la religió en què cal estar discutint constantment la falsedat o no de qualsevol teoria. Si una teoria científica no admet els dubtes, no és ciència: és religió.

 

A Austràlia, així com a molts altres llocs del planeta s’està cometent injustícies, abusos, crims, irregularitats i il·legalitats emparats sota el control d’aquesta “crisi sanitària” provocada. S’han eliminat DRETS fonamentals de la població. S’ha imposat una fèrria censura, una por esfereïdora i una criminal desinformació a través dels subvencionats mitjans de comunicació. El que està passant a Austràlia és humanament inadmissible. I les autoritats ho han de parar ja!

 

Hi ha un únic relat oficial de por i de frau científicosanitari, sense investigació ni qüestionament, imposat i dirigit per grans corporacions relacionades amb l’OMS, amb fonaments basats en una fèrria censura sense cap rigor. Això es tradueix en atacar l’essència de l’ésser humà, aconseguir la seva submissió fins a arribar a la seva extinció. Dos anys després que el món fos commocionat per un suposat “virus assassí”, avui dia cap autoritat ni institució científica ha demostrat la seva existència, cosa que fa totalment inconsistent el relat oficial [*]. L’únic i veritable patogen mortal que suporta la Humanitat són experts oficials, bigfarma, mitjans de comunicació i governants.

 

Assistim al més gran dels enganys mai perpetrats contra la humanitat: una experimentació mundial dirigida al genocidi, amb substàncies altament tòxiques, només justificada per una suposada «urgència de la situació» amb nombrosos efectes adversos dels quals ningú se’n fa responsable. Els estudis realitzats des de 1999 fins avui, tant d’articles científics per parells com de patents de les mateixes empreses fabricants de les inoculacions, donen evidències científiques i tecnològiques de l’origen d’aquestes mateixes com a bio-armes ja el 2005, i que després es van convertir estranyament en una “teràpia” gènica (2016) [*].

 

Com és possible, davant de tots els greus efectes adversos registrats i dels centenars de milers de casos de morbiditat i mortalitat recopilats a tot el món, no s’hagi posat fi immediatament a aquestes massives inoculacions? Sempre quan hi ha hagut evidència de 25 morts per l’administració d’un fàrmac, aquest ha estat retirat del mercat immediatament. I fins i tot han retirat fàrmacs davant d’un sol cas mortal!

 

Com és possible que aquesta veritat s’amagui a la població?

 

A quin tipus de malson respon tota aquesta bogeria?

 

Alguns dels greus i mortals efectes adversos registrats són: trombosi, tromboembòlies, hemorràgies, miocarditis, cardiopaties diverses, reaccions autoimmunes greus, problemes neurològics, pneumònies bilaterals, síndrome de Guillain-Barré, paràlisi facial de Bell, danys hepàtics i danys renals, mort sobtada per fallada multisistèmica, etc…

S’està provocant en moltes persones inoculades una gran resposta d’intoxicació química que debilita i deixa sense defenses el sistema immune. El perill augmenta amb les successives dosis. Encara i sabent-ho, se segueix insistint i coaccionant incomprensiblement la població que s’inoculin argumentant que afavorirà la seva salut, fins i tot dones embarassades, adolescents i nens!

 

La prova més concloent per determinar la causa d’una mort és l’autòpsia, que ha estat prohibida inexplicablement a molts països, com Espanya, durant molts mesos.

 

Des d’aquí, denunciem i acusem per Crims de Lesa Humanitat tots els governs i les empreses fabricants d’aquestes inoculacions, els col·laboracionistes de tot el món, que permeten per omissió de manera incomprensible i de manera genocida, que aquesta situació se segueixi perpetuant i especialment als metges que col·laboren en aquest experiment, ja sigui per convenciment, per ignorància, per comoditat, per acceptar subvencions de les empreses fabricants o simplement per obediència.

 

La Humanitat pateix una autèntica atrocitat que porta a l’abisme.

 

Per tota la inadmissible retallada de Drets fonamentals a la Humanitat, pel continu atemptat contra la vida dels pobles del món i per la progressiva eliminació de Llibertat cada cop més restringida, censurada, vigilada, disfressada de “emergència sanitària per a la nostra seguretat” diem : PROU JA!

 

Avui protestem amb tota la nostra energia en nom del Poble Australià que és víctima de grans retallades i abusos. Des de Barcelona, us enviem els nostres sentiments de Solidaritat i Suport perquè recuperi una Vida Digna a Llibertat.

 

Som el 99,99% del planeta contra una minoria que viu per apropiar-se del nostre poder. Si som tots conscients de la situació actual i continuem manifestant-nos de forma pacífica amb força i convicció, aquesta macabra farsa acabarà i podrem recuperar la nostra llibertat tornant a aixecar la torxa de la Dignitat Humana.

 

[*] BIBLIOGRAFIA NO EXHAUSTIVA D’EVIDÈNCIAS CIENTÍFIQUES