Principis esotèrics del Xivaisme del Caixmir i les seves pràctiques

(No hi ha prevista nova data)

Divendres, 5 d’agost de 2022

Conversem amb Boris Marjanovic, doctor en Filosofia
Presencial
En línia a través del Canal de Twitch de Plural-21
Per a assistir presencialment cal preinscriure’s prèviament aquí.

 

Durant la conversa, en Boris ens introduirà als principis esotèrics Xivaisme del Caixmir i a les seves pràctiques. Aquesta doctrina considera a la Consciència, Llum Suprema que, a la vegada, és Energia vibrant, que manifesta en ella mateixa l’Univers, com a única Realitat. D’aquesta manera afirma que no hi ha distinció entre Déu i l’Univers el qual, a diferència del que diu el Vedanta, és Real i no una il·lusió. Pel Xivaisme, la il·lusió consisteix en percebre’l com a una entitat independent d’aquesta Consciència.

Proposta de retir
L’acte també servirà de presentació del retir de cinc dies que es farà a Q Centro de Experimentación (www.qcentro.org), la informació del qual es pot trobar a fent un clic aquí.

Més informació sobre el nostre convidat

Boris Marjanovic és doctor en Filosofia i porta 35 anys estudiant i ensenyant filosofia i metafísica  hindús així com llengua sànscrita. Ha viscut durant més de 10 anys a la ciutat sagrada de Benarés on s’ha format amb els pàndits més destacats del moment. Ha traduït i publicat diversos llibres del sànscrit a l’anglès, entre ells el conegut comentari d’Abhinavagupta sobre la Bhagavad Gita.

Principios esotéricos del Shivaísmo del Cachemir y sus prácticas (castellano)

Retiro con Boris Marjanovic