Què pretén realment l’agenda 2030, i què hi podem fer nosaltres?

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 19:30

Places presencials tancades. Només en línia

Obert per:  Canal de Twitch de Plural-21

Amb evidents reflexions ens adonarem del parany que hi ha darrera d’uns objectius que ni son tan bons ni tan nobles com ens volen fer veure, i que hauriem de qüestionar més sobre quí està movent els fils d’aquesta agenda globalista de la ONU, per tal de ser més crítics amb les seves argumentacions impositives.
Un dels objectius prioritaris de l’Agenda 2030 és el control i reducció de la població, i no s’amaguen en voler fer-nos creure de que és el millor pel futur de tots en aquest planeta.
Tanmateix la forma de defensar l’eugenèsia, promoure les inoculacions i el transhumanisme mitjançant la seva ciència experimental cognitiva per aconseguir modificar la espècie humana és prou rellevant.
La intensificació i dispersió de tòxics entre la població sense adonar-se’n, és clau. Com més anul·lada estigui la glàndula pineal, menys ressistència hi haurà. Els projectes de geoenginyeria, formen una part molt important en aquest objectiu. Repassarem què ens pot amagar l’Agenda 2030 i quins són els seus possibles propòsits. Per això, és bàsic tenir un control i poder polític que dicti unes lleis concretes, disposar d’unes institucions mèdico-sanitàries i d’uns mitjans de comunicació subvencionats com a grans altaveus per aconseguir-ho.
Es farà una decodificació de cada ODS (Objectiu de Desenvolupament Sostenible) i es donaran unes pautes sobre el què podem fer, tant a nivell individual com a col·lectiu. per neutralitzar aquesta Agenda 2030, deixant molt clar que som nosaltres qui tenim la darrera paraula i decidim de forma conscient, el nostre futur.

Ponent

Francesc Colet, activista. Investigador. Grafòleg. Coordinador de Sobirania i Salut en el Grup de Terrassa. Ha treballat 25 anys en Màrqueting, Publicitat i Events Mèdics en la Industria Farmacèutica. Organitzador del 1er Congreso Nacional de Estelas Químicas, Medioambiente y Salud, en Barcelona (2016).

Darrera intervenció del ponent a Plural-21