La farmàcia del mar

Dijous, 8 de juny de 2023

Presentació del llibre a 19:30

Per: JOSEFINA LLARGUES TRUYOLS

Activitat presencial i en linia per Canal de Twitch de Plural-21

El mar, generador de vida, atresora dos aliments poc coneguts, però amb incomptables propietats: les algues i l’aigua, que, gràcies a certs compostos bioactius que els són propis i que no trobem als vegetals terrestres, sostenen la biodiversitat oceànica i la salut del planeta.

Les algues han estat presents a la cuina i la medicina de moltes cultures des de temps immemorials. I, segons es desprèn d’investigacions recents, el mar és molt més que aigua amb sal: és un medi vital natural que, com les algues, subministra a l’organisme minerals i oligoelements dels quals l’alimentació actual sovint està mancada.

Aquest llibre, amb les algues marines i l’aigua de mar com a protagonistes, en detalla les seves principals propietats per tractar petites dolències, juntament amb alguns senzills consells de cosmètica i higiene diària. I, finalment, comprèn un ampli receptari que ajuda el lector introduir les algues i l’aigua de mar a l’alimentació, fent les les adaptacions que calguin en funció de l’estil de vida de cadascú.

 

Para asistir reservar a info@plural-21.org

Plural-21. Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona

entre c/ Mallorca y c/ Valencia, al lado de c/ Sicilia. A 130 m. de la Sagrada Familia

Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer.   Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24