IOGA. Classes presencials setmanals

INICI: primera setmana d’octubre de 2023

Facilitadora: Carmen Turpin

Properes dates: 3, 4 y 5 d’octubre 2023

Horaris

Matí : dimarts i dijous de 10 a 11:15

Tarda: dimecres de 17:30  a 18:45

 

Activitat presencial – PLACES LIMITADES A 10 PERSONES

Presentació

El ioga és una disciplina mil·lenària que ha transformat la vida d’innombrables persones a tot el món, i crec fermament que la seva pràctica és essencial per a qualsevol persona que desitgi millorar el seu benestar físic, mental, emocional i espiritual.

El ioga és molt més que una sèrie de postures físiques; és un camí cap a la salut integral i l’harmonia. Ofereix beneficis que van més enllà de la flexibilitat i la força física, ja que també promou la relaxació, la concentració, la calma mental i la connexió amb un mateix. El ioga és una eina poderosa per a gestionar l’estrès, millorar la postura i enfortir el cos, però també és un mitjà per a descobrir la pau interior i l’equilibri emocional.

Aquesta disciplina no té restriccions d’edat ni de condició física, per la qual cosa està a l’abast de qualsevol persona que desitgi embarcar-se en un viatge cap a una vida més saludable i conscient. Independentment de l’edat, gènere o nivell d’experiència, el ioga pot adaptar-se a les necessitats individuals de cada persona, la qual cosa el converteix en una pràctica inclusiva i accessible per a tots.

Per què hauries de practicar ioga? La resposta és simple: perquè el ioga pot transformar la teva vida de maneres que potser no imagines. T’ajuda a desenvolupar la força física i la flexibilitat, però també t’ensenya a ser més resilient davant els desafiaments de la vida. A través de la pràctica regular, aprendràs a controlar l’estrès, a millorar la teva concentració i a trobar un estat de calma enmig de l’enrenou diari.

Com a professora de ioga, el meu objectiu és compartir aquests beneficis amb els qui busquen una vida més plena i saludable. Estic compromesa a guiar als meus estudiants en el seu viatge cap al benestar integral, adaptant les meves classes per a satisfer les seves necessitats individuals i fomentar un ambient de suport i respecte mutu.

En resum, el ioga és una pràctica que pot transformar la vida de qualsevol persona, independentment de la seva edat, gènere o condició física. M’encantaria tenir l’oportunitat contribuir a la difusió d’aquesta disciplina transformadora. Estic segura que junts podem inspirar a moltes persones a portar una vida més saludable, equilibrada i conscient.

“Si l’asana i el pranayama són executats correctament, de manera natural sorgeix un silenci que et porta a la meditació. El més important del ioga s’aprèn al Silenci. Aquest estat on no hi ha cap contingut a la ment i on la mateixa idea de ‘jo’ s’esvaeix. En aquest Silenci trobem l’ensenyament més sagrat, i aquesta és la porta del despertar.”

Swami Satyananda Saraswati, autor del llibre Las Bases del Yoga, editorial Kairós (2021)

 

SOBRE MI, CARMEN TURPIN

Estic formada com a Professora de Ioga, Ballarina, terapeuta de Reiki, i massajista. El meu amor pel Ioga va néixer a l’Índia, on vaig descobrir la pràctica com una forma de vida que em va permetre sanar les seqüeles d’un accident de trànsit que havia sofert. Des de llavors, m’he dedicat a aprofundir en el coneixement i pràctica d’aquesta disciplina mil·lenària, convertint-me en professora de Ioga per a compartir els seus beneficis amb uns altres.

Al mateix temps, vaig seguir amb la meva carrera com a ballarina i en un punt de la meva vida vaig decidir embarcar-me en un nou viatge: estudiar el món de la fisiologia femenina per a poder parir a casa sense assistència. Aquesta experiència meravellosa va canviar la meva vida i la meva visió sobre la sexualitat i l’amor.

 

Requeriments

  • Els exercicis es fan descalços i amb roba còmoda.
  • Es faran exercicis drets, asseguts a terra i estirats.

 

Més informació

  • Sessions presencials. Cada classe tindrà una duració de hora i quart

Col·laboració

Modalitat Mensual

Una classe setmanal d’hora i mitja al mes 36 euros (quatre classes)

Dues classes setmanals d’hora i mitja al mes 52 euros (vuit classes)

 

Modalitat Mensual

Col·laboració No Socis

Una classe setmanal d’hora i mitja al mes 40 euros (quatre classes)

Dues classes setmanals d’hora i mitja al mes 56 euros (vuit classes)

 

Classe solta: socis 12 euros     no socis 14 euros

 

 

  • Forma de pagament: En efectiu el primer dia de cada mes que hi hagi la classe.
  • Preinscripció: Enviar un correu a info@plural-21.org amb asumpte  IOGA

Plural-21. Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local, 08013 Barcelona

entre c/ Mallorca y c/ Valencia, al lado de c/ Sicilia. A 130 m. de la Sagrada Familia

Metro: L2 y L5 Sagrada Familia; L4 Verdaguer.   Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24