Europa es desdemocratitza cedint sobirania a la OMS

25 de maig  de 2022

Per Urkc-Eduard Arce i Llupià
A les 19:30 h
En línia i presencial pel Canal de Twitch de Plural-21

Europa es desdemocratitza, cedint la Sobirania a l’OMS. Institució que pertany a l’Elit Globalista i a Bill Gates. Sense haver-la votat ningú, dicta les directrius europees: Què és pandèmia? Quines teràpies són les adients? També suspèn drets i llibertats al seu antull, provocant la destrucció total d’Europa, però apropiant-se-la sencera, el seu patrimoni, béns particulars, i militaritzant a la seva població.
Tan bon punt l’OMS decreti una emergència, a través de la Llei de Seguretat Nacional, els partits lacais dels globalistes decretaran confinaments il·legals, corralitos, apropiació de béns, i militarització de la societat. Tots són simples peons al servei d’una elit gansteril, amparant-se en una pseudociència sense refutació, eliminant la dissidència, censurant i manipulant la informació amb les seves polítiques genocides.
I Catalunya, més subordinada que mai a aquesta elit eugenèsica, homogeneïtzadora, amb voluntat d’imposar la Taula de Geòrgia.

Urlc-Eduard Arce i Llupià és advocat, escriptor i psicòleg per la Cudec. També Màster en PNL, formación en Hipnosis, Psicosomàtica humanista i Medicina Germànica.