Divendres, 22 de juny 2018. Conferència: Introducció a les investigacions del Dr. Solís Herrera sobre la fotosíntesi animal

Divendres, 22 de juny, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

a càrrec de:

Montserrat Palacín

Metgessa, autora de Por una medicina respetuosa y sostenible (2005), i Philippe Souchard: diálogos con un maestro (2012), impulsora del Centre de Teràpies Globals (CTG)


Conferència.

INTRODUCCIÓ A LES INVESTIGACIONS DEL Dr. SOLÍS HERRERA
SOBRE LA FOTOSÍNTESI ANIMAL.

Tothom hem sentit parlar de la fotosíntesi de les plantes a través de la clorofil·la, i també de la importància d’aquesta funció no només per a les pròpies plantes sinó també per a la vida nostra i de tot el planeta.

Però molt menys es parla de la fotosíntesi dels sers humans quan en realitat tots els éssers vius formem energia a partir dels fotons de la llum solar, procés imprescindible per poder viure.

El Dr. Solís Herrera (Ciudad de México, 1953) ressalta la importància de la fotosíntesi animal i de la melanina com a equivalent humà de la clorofil·la vegetal. A més, aporta unes substàncies (productes patentats i secrets) que actuen com estimuladors que fan incrementar la fotosíntesi humana amb resultats terapèutics beneficiosos, a vegades de forma espectacular.

La doctora Palacín presentarà les investigacions del Dr. Solís Herrera i també informarà sobre resultats obtinguts per diferents metges i terapeutes en l’aplicació dels productes que se n’han derivat.

Recomanem als interessats iniciar la lectura del llibre MELANINA, LA CLOROFILA HUMANA. Es pot descarregar en PDF gratuïtament aquí.


Activitat gratuïta.

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

    Tu nombre (obligatorio)

    Tu email (obligatorio)

    Teléfono (recomendado)

    Deseo:

    Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

    Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

    Tu mensaje

    [recaptcha]

    (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

      ¡Gracias por tu interés!

     


     

    Plural-21

    Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

    Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

    93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

    Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
    Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

    Plural-21 en Google Maps

     Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad