Divendres, 21 de febrer 2020: Un nen qualsevol Cicle “Ajudem-nos a comprendre com funciona el món”

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

Roger Ruiz


Que en farem dels nens sense família? UN NEN QUALSEVOL

Acompanyats d’una copa de vi (invitació de Plural 21) en Roger Ruiz ens llegirà el seu darrer conte, UN NEN QUALSEVOL, un conte que es una historia amb moltes veritats. Escrit des d’una perspectiva autobiogràfica ens servirà per fer un recorregut pels diferents moments que marquen la vida de qualsevol esser humà.

Ponent:

Roger Ruiz va néixer a Almeria, va estudiar dret, va treballar a una notaria, ha estat actor de Tv, cinema i doblatge, ha treballat a les nacions unides (ONU, OMS, UIT, OIT,…), ha tingut un bar, ha escrit llibres mai publicats… ha viscut molt.

Aquesta activitat obre el cicle “Ajudem-nos a comprendre com funciona el mon”, on diferents socis/simpatitzants de Plural 21 ens explicaran com la seva experiència vital els hi ha ajudat a comprendre el mon on viuen.


Activitat gratuïta.

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

    Tu nombre (obligatorio)

    Tu email (obligatorio)

    Teléfono (recomendado)

    Deseo:

    Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

    Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

    Tu mensaje

    [recaptcha]

    (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

      Gràcies pel teu interès!

     


     

    Plural-21

    Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

    Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

    Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

    A 130 metres de la Sagrada Família

    93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

    Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
    Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

    Plural-21 a Google Maps

    Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.