Dissabte, 7 de setembre 2019. Curs: Radiestèsia per cuidar-se un mateix

De 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

Pere Subirana

Consultor ambiental i divulgador de l’enfocament energètic de l’agricultura. Autor del llibre “Consumir menys per a viure millor”.


Radiestèsia per cuidar-se un mateix

La radiestèsia es una eina polifacètica que ens ajuda a cuidar-nos millor. Ens dóna accés a una informació inconscient, no racional, però molt valuosa per tal de prendre consciència del missatge que hi ha darrera de les disfuncions i escoltar-lo. Moltes vegades estem dividits entre allò que volem racionalment i allò que necessitem realment. La radiestèsia integra el nostre ésser i ens ajuda a tenir una consciencia més elevada. La radiestèsia, en tant que expressió de la nostra biosensibilitat, ens pot servir per a mesurar la vitalitat dels aliments, la compatibilitat d’aliments i altres productes amb el nostre cos, detectar influències negatives de diferents orígens (geopatologies, memòria dels llocs, etc), trobar els millors remeis naturals, homeopàtics, herbals, etc. La salut és el retrobament de la Unitat.

 


Col·laboració: 60€ (*)

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

    Tu nombre (obligatorio)

    Tu email (obligatorio)

    Teléfono (recomendado)

    Deseo:

    Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

    Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

    Tu mensaje

    [recaptcha]

    (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

      Gràcies pel teu interès!

     


    NOTA: Que ningú deixi de venir per raons econòmiques (amunt)

     

    Plural-21

    Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

    Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

    Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

    A 130 metres de la Sagrada Família

    93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

    Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
    Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

    Plural-21 a Google Maps

    Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.