Dissabte, 29 de setembre 2018: Taller introductori Seitai

Dissabte, 29 de setembre, de 09:30 a 13:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

 Magda Barneda.

Inicia el Seitai el 1973 amb Katsumi Mamine, deixeble directe de Haruchika Noguchi, fundador del Seitai


Taller introductori Seitai

Introducció a les practiques del Seitai, Moviment Espontani, Tensió i Distensió, Dues Direccions, Cinc Moviments, Tensió Parcial Excessiva.

 

Els conceptes bàsics que explora el Seitai són l’Autorregulació del Cos, la coordinació de la CVP (eix Cap-Vértebres-Pelvis), les Oseis (maneres de percebre el món i reaccionar enfront d’ell a nivell orgànic, psíquic, energètic i motriu), i la TPE (Tensió Parcial Excessiva).

Les pràctiques bàsiques del Seitai són:

Katsugen Undo:

Sentir l’estat de la nostra CVP estimulant el moviment espontani regenerador propi del cos. En la mesura que aquest moviment és més fluït, el nostre cos no només es regenera, sinó que també s’expressa psíquica i corporalment d’una manera més autèntica i més d’acord amb la seva naturalesa.

Yuki:

Atendre el nostre organisme a través de les mans. Pot realitzar-se de forma individual o en parella aconseguint una comunicació mútua.

Gyoki:

Augmentar la concentració i desenvolupar la capacitat de captar el Ki, l’energia vital, a través d’exercicis respiratoris.

MAGDA BARNEDA

Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona (1972); titulada com a mestre de Ioga per la AEPY, Associació Espanyola de Practicants de Ioga (1972); Instructora de Seitai per l’escola Seitai Barcelona de Katsumi Mamine (1979); Màster en Psicologia Aplicada amb Metodologia DBM per la Universitat de València (1999); Diplomada en Hipnosi per la Universitat de València (1999).

Inicia el Seitai el 1973 amb Katsumi Mamine, deixeble directe de Haruchika Noguchi, fundador del Seitai. Des de llavors no ha deixat d’aprofundir en el Seitai assistint a cursos i seminaris impartits per Katsumi Mamine, Nomura Sensei i els fills de Noguchi a Barcelona, Paris i Tòquio.

Porta tota una vida dedicada a l’estudi i l’observació de la relació entre el cos i la ment i s’ha mantingut activa practicant Seitai tant en la seva vida personal, amb la seva família i en l’àmbit professional.

Partint d’aquests coneixements i d’aquesta experiència, en els últims anys es centra també en portar el Seitai dins l’àmbit educatiu. En aquest context porta diferents grups de criança i imparteix diferents tallers sobre maternitat i paternitat, monogràfics sobre l’agressivitat i l’adolescència i cursos dirigits a educadors i Mestres a la Universitat de Barcelona i en diferents centres educatius.

Juntament amb un grup de persones crea l’Associació Espaidó amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer la Cultura Seitai i poder continuar investigant i aprofundint en ella.


Col.laboració:

40€, públic en general

35€, jubilats i estudiants

30€, socis de Plural-21 (*)

Se ruega puntualidad

Es necesario inscribirse previamente para asegurar la realización de cada acto y para reservar plaza. Si lo deseas, puedes utilizar este formulario:

    Tu nombre (obligatorio)

    Tu email (obligatorio)

    Teléfono (recomendado)

    Deseo:

    Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

    Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

    Tu mensaje

    [recaptcha]

    (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

      ¡Gracias por tu interés!

     


    NOTA: Que nadie deje de venir por razones económicas (arriba)

    Plural-21

    Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

    Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

    93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

    Metro: L2 Encants, L5 Sant Pau i Dos de Maig
    Bus: H8, 19, 20, 33, 34, H10, 45, 47, 50, 51, 62, 92, 117, 192, B24

    Plural-21 en Google Maps

     Esta página web, la asociación Plural 21 y sus miembros y colaboradores, se comprometen con el ejercicio efectivo al derecho reconocido en el artículo 20 de la Constitución Española a informar y a ser informados. Es derecho de los ciudadanos acceder a toda la información disponible, contrastarla y hacer uso de ella bajo su única y exclusiva responsabilidad